Före & Efter 

Ser ni vilken skillnad? Vill inte visa allt riktigt än, men tänk vad lite färg kan göra. Den där budgetrenoveringen blev snäppet dyrare än vad som var tanken från början. Men vi satte upp en ny budget och höll oss inom den.
När vi skulle plocka bort allt för att underlätta målningen och tapetserandet, så kändes det så tråkigt att behöva sätta tillbaka den gamla toaletten och handfatet med en spricka på kanten. Det skulle se så halvfärdigt ut, därför valde vi att sätta in nytt istället och jisses vad vi hade ångrat oss annars. Imorgon sätter vi upp spegeln över handfatet och nu är det verkligen bara sånna där roliga saker kvar att göra. Vi har liksom en ny fin toalett på nedervåningen nu och kommoden som står halvfärdig på bilden snickrade Edvin klart igår. Uppföljning kommer!

Kram🖤

Gillar

Kommentarer

toalett bortkopplad✔️

Handfat bortkopplat✔️

Nu är det helt tomt här nere på toan och allt det gamla är utslängt. Hurra!
Det som inte syns på bilderna eftersom att de är tagna innan, är att rören nu är målade samt dörr och fönsterlisterna. När jag kommer hem från jobbet ska jag måla sista lagret på rören och ännu lite senare ikväll ska jag måla klart listerna. Det blir så fint när allt är nymålat och den gula nyansen från den gamla vita färgen försvinner. Det luktar nytt och fräscht och då är varken golv eller väggar fixade än.

Är ni spända på före och efter bilder?

Gillar

Kommentarer

Ljusslingan gör det där lilla extra

Stolarna blev helt perfekta 

Och lavendeln doftar ljuvligt 

Igår var vi på bio och passade på att handla innan för vi är så sällan i Västerås. En korg att lägga filtar i som man lätt kan bära ut när det blir lite kyligare och en snygg vattenkanna. Jag har aldrig sett en snygg vattenkanna, så jag slog till!

Uteplatsen är klar och vi har hunnit sitta här ute några gånger och så många fler det ska bli. Det är så härligt att känna gräset under fötterna samtidigt som man dricker morgonkaffet.

Gillar

Kommentarer