Wc nere

Igår när jag kom hem från jobbet väntade en överraskning. När jag klev in och skulle göra mig klar innan läggdags, så möttes jag av en fantastik bukett och i fönstret stod tre nocco. Favorit smaken dessutom. Blev så himla glad! Så idag passade jag på att ta några bilder på både buketten och nya toaletten.
Kommer ni ihåg hur det såg ut här innan? Annars får ni gärna kolla på bilderna från tidigare inlägg om ni vill.
Färgerna gör sig inte helt rättvisa, men golvet är målat i en mörkgrå färg och väggarna är tapetserade i en gråbeige nyans. Allt gör sig så snyggt ihop och rören som nu är vita passar fint med både taket och väggarna. Färg gör verkligen en himla skillnad.
Kommoden är köpt på Ikea och så har Edvin fixat ben och sågat till den så att den passar med vattenlåset.
Handfaten och blandaren är från Bauhaus och hur snyggt blev inte det här. Jag var rädd att handfatet skulle bli alldeles för stort, men det blev ju perfekt.
Det bästa med våran nya WC är platsen vid handfaten som gör att en bukett lätt får plats och de mjuk-stängande lådorna som gör att det känns extra lyxigt!

Kram och ha en fin kväll!

Gillar

Kommentarer

Kuddarna blir fler & fler

Jag beställde hem värmeljus häromdagen. Ett helt förråd kan man säga faktiskt, så nu är jag redo för hösten och den långa vintern. Blev så besviken då när jag skulle ta fram nya värmeljus och det bara fanns två stycken kvar. Kvällen blev sen räddad dels för att jag beställde hem fler, men också för att jag hittade ytterligare värmeljus när jag grävde i skåpen. Visst ”klarar” man sig inte utan ljus den här årstiden?

Såhär när det börjar bli kallare och man plötsligt har mer tid åt att mysa inne, så vill jag börja läsa mer och en bra början är väl ändå tidningar. En bok tar emot, men en tidning roffar jag gärna åt mig, bläddrar igenom och läser de reportagen som fångar mitt intresse. Här är tidningen ”Lantliv” som jag har lagt en prenumeration på. Ser framemot alla kommande nummer för den här är så mysig.

Kuddarna blir fler & fler i soffan såhär under höstmyset och filtarna får komma fram igen. Älskar att gosa ner mig och det känns så hemtrevligt med mer textilier. Stora kuddar blandat med mindre, färgen beige blandat med vitt & grått. Så ser det ut i vårat vardagsrum just nu.

Vissa dagar hinner man med mycket utan att klockan springer iväg och idag har det varit exakt precis så. Vi har plockat undan, städat, tvättat och när jag var klar hann jag sätta mig ner för att ta det lugnt, innan jag åkte på kvällsjobb.
Ibland känns det väldigt segt att jobba när andra är lediga, men just den här helgen känner jag att det inte gör så mycket. Jag hade min helg torsdag & fredag istället och Edvin skulle plugga i kväll så han tycker nog bara att det är skönt att ha huset för sig själv.
Jag hann slänga ihop ett inlägg nu när jag kom hem. Lite för att varva ner innan det är dags att sova och nu kallar sängen. Godnatt och så även godmorgon till dig som läser det här imorgon söndag.
Ha en fin dag!🖤

Gillar

Kommentarer

Hur går det med toaletten?

Jag kanske är den som är allra sist med att ha pallet-blad hemma, men i ärlighetens namn så har jag inte tyckt att de har varit så fina att jag vill ha en hemma hos mig. Den tanken ändrade jag snabbt när jag såg mammas växt. Färgen är så fin och häromdagen fick jag två sticklingar med mig hem. Ser framemot att få plantera ner dem i krukor och förhoppningsvis bli stora & ståtliga.

Den här fåtöljen är ett fynd. För ynka 150kr blev den min och för 273kr till ska jag klä om den. Tänkte även slipa bort all färg, för under det svarta gömmer sig träslaget ek. Tror ni inte att det kan bli bra? Jag hoppas ju det! Tycker att det är så fint att blanda gammalt med nytt så i vardagsrummet kommer den passa fint.

Ett nytt projekt här hemma just nu är att två kaminer ska in, så vi får en varm och skön vinter. Murstocken är framme och nu ska den putsas på samt målas vit. Blir inte detta en mysfaktor så säg.

Och toaletten då? Jo den är FÄRDIG! Klar och helt och hållet felfri. Bilderna är tagna med mobilen och ger er inte så rättvisa färger, men ni ser ju ändå vilken förbättring det har blivit! Det känns fantastiskt att göra sig redo för dagen framför spegeln varje morgon. Vi är så nöjda med alla våra val här inne.

Gillar

Kommentarer