Malve

Nu har han bott här i tre veckor och det är bara så självklart att det var just han som skulle hamna hos oss. Det har varit värt all väntan, för är helt perfekt.
Vi myser och han växer så snabbt. För snabbt. Jag hänger inte med. En bestämd liten grabb som gärna ligger i famnen när han ska sova och som biter en i fötterna när man slutar leka med honom.

Medans Malve tränar på sitt & ligg, får jag träna på att börja säga nej och sätta gränser. Det är sååå svårt. Tur att det oftast inte behövs.

Gillar

Kommentarer

Vi ska bli med hund!

I Augusti kom Edvin hem med ett paket och i det låg en hundsele och en hundleksak. Det var alltså ett ja till att hämta hem en valp och jag kan inte med ord beskriva vilken total lycka jag kände. Som jag har tjatat, i flera år. Jag satte mig direkt och letade uppfödare och trodde att det var kört. Vi skulle behöva vänta till våren, men så för två veckor sen tingade vi lilla Malve som vi ska hämta hem i slutet på oktober. En black & tan Engelsk cockerspaniel.

Nämen jag är så glad och han är så söt. På fredag blir han tre veckor och det närmar sig sakta men säkert den långa bilfärden. Theo har godkänt bädden och vi hoppas att han kommer att trivas med sällskapet också såklart.

Gillar

Kommentarer

Sommaren 2020

Det har varit ett speciellt år men sommaren har varit så bra. Den började med att brorsorna hämtade hem en varsin valp så här på gården har det varit full rulle och mycket valpgos.

Första brännan efter första gräsklippningen. Sen slutade jag använda handskar.

Första frukosten under äppelträdet var magisk. Det smakar så bra när man äntligen kan sitta ute igen och fåglarna kvittrar sådär härligt.

Köpa blommor och plocka jordgubbar är ett måste under sommaren tycker jag.

Midsommarafton blev lyckad och kransen som jag gjorde blev den bästa hittills. Tycker att det är så mysigt att göra sin egen och i år hade jag tiden till att sitta och göra den ordentligt.

På väg till Öland

En lunch med utsikt kan man säga😍

Många mysiga fikastunder uppe på balkongen har vi hunnit med. Både katter, grannar & hundar har varit precis lika välkomna.

Målarfärg och lister, så blev dörren som ny.

Mycket målande har det blivit. Det är bara rogivande. Fint blir det ju på köpet också.

Flaggstången är fixad och en fin rabatt ville vi såklart ha runtom. Det blev så bra och vi är redo att hissa flaggan på födelsedagar nu.

Gillar

Kommentarer