Travel Month

Min resemånad börjar i Hawaii. Den åttonde augusti flyger Alva och jag till Maui!! Jag har alltid haft Hawaii som ett av mina drömresemål så äntligen så ska jag faktiskt åka dit!!

Efter Maui flyger vi till Kalifornien och möter upp med Janna och hennes vän Laura då vi ska börja resa runt på västkusten. Vi valde att boka en färdig tur som man kan göra. Vi tyckte att det kändes enklast och vi kommer få se så mycket mer än om vi skulle göra det själva. Turen börjar i San Francisco.

Andra stoppet blir Yosemite National Park. Efter att jag har hört från andra och kollat på bilder så verkar det som att denna National Parken är jättefin!! Så vi kommer nog att promenera runt mycket, hika, och ta massa bilder! Vi ska även tälta en natt i parken, vilket ska bli spännande då jag inte är så van vid att tälta men det ska nog gå bra haha.

Tredje stoppet är i Death Valley!

Fjärde stoppet blir i Las Vegas i Nevada. Det ska bli jätte coolt att uppleva Las Vegas, dock så är vi ju inte 21 så vi får väl se hur mycket vi kan göra.

Femte dagen så kommer vi åka runt i Arziona till Grand Canyon och vi kommer även campa en natt.

Femte dagen så åker vi även förbi Route 66!! Vägen som man har sett så många gånger i filmer!!

Sjätte dagen spenderas vid sjön Lake Havasu. Förhoppningsvis så kommer vi kunna göra paddle boarding och även bada i sjön. Vi kommer även tälta en natt här.

Vår tur avslutas i L.A, men att se alla sevärdheter. Sen så är det dags att ta flyget hem till New York för att efter några dagar åka tillbaka till Sverige. Det känns så konstigt att skriva det, att mitt år faktiskt är slut i september. Men jag är så taggad för sommaren och min resemånad!!

(Bilderna är från Pintrest och Google)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229