Min vardag

Jag fick en fråga om jag skulle kunna berätta lite mer om min värdfamilj och hur en vanlig dag ser ut, så det kan jag självklart göra!!

Min värdfamilj består utan min värdmamma, värdpappa och mina två värdbarn Sami och Danny som är 10 och 8 år. Jag har verkligen haft så tur med min värdfamilj, dom är verkligen dom bästa och får mig som att känna mig som en familjemedlem. Min värdfamilj frågar alltid om jag vill följa med dom om dom ska iväg på något, vilket jag är jätte tacksam för!!

Min vardag ser ut så här:

På måndagar och fredagar så väcker jag mitt äldsta värdbarn klockan 7:00 då hon ska med den tidiga bussen klockan 8:00. Danny väcker jag lite senare då hans buss inte kommer för än runt 9:00. Medan att dom är i skolan så tvättar och städar jag på måndagar och fredagar. Jag brukar även träna nästan varje dag, äta lunch med Janna, åka till olika malls eller träffa andra au pairer. Mina värdbarn är i skolan till klockan 15:30, då dom kommer hem skolbussen. När Sami och Danny har kommit hem så börjar dom att göra sina läxor och samtidigt äta snack då dom är hungriga efter skolan. När klockan närmar sig 17:30 så äter vi middag för att S och D har karate 18:30. Jag kör och hämtar upp dom från karaten så jag brukar sluta runt 20:00 på kvällarna. Ibland så stannar jag hemma på kvällarna och umgås med min värdfamilj, men för det mesta så brukar jag möta upp med Janna.

Under helgen så brukar jag sällan jobba, tror jag har jobbat 4 timmar en lördag sen jag kom hit. Så jag har jätte tur med att jag inte behöver jobba helg! Så på helgen så brukar jag åka in till nyc, älskar verkligen staden!! Men nu när sommaren kommer så ser jag framemot att åka till stränderna här på Long Island.


Gillar

Kommentarer