Hur träffar man vänner när man åker som au pair?

Jag fick en fråga om hur jag har lärt känna mina vänner här i Usa. Så jag tänkte att jag kunde berätta och ge tips på om man kommer som en ny au pair hur man kan kontakta och lära känna au pairer.

Training school: Under training school så träffar man många au pairer som kommer bo i samma området/state, så där lär man känna au pairer. Jag lärde känna Lilli som jag träffade mycket början innan hon gick in i rematch, jag lärde också känna en svenska au pair som bor på Long Island.

LCC grupp: Min LCC har en Facebook grupp där hon arrangerar ett au pair möte i månaden som alla au pair är välkomna till. I min grupp är vi många au pair, så det en bra chans att lära känna nya vänner. Jag lärde känna Sandra och Vanessa genom vår LCC grupp.

Grupper: Det finns Facebook grupper och WhatsApp grupper som många au pairer använder sig av som fungerar jättebra till att lära känna au pairer också. Det finns alttid någon som vill mötas upp om man frågar!

College klasser: Vi au pairer behöver läsa minst 6 kredits för vårt visum, så detta är också en chans att lära känna vänner. Jag träffade några au pair vänner när jag läste mina kredits.

Din värdfamiljs tidigare au pair: Om din värdfamilj har haft en au pair innan dig, fråga henne/honom om det vet om deras au pair vänners värdfamiljer kommer få en nya au pair. Då kan du även ha kontakt med au pairer innan du kommer till Usa. Det gjorde jag, min värdfamiljs tidigare au pair gav mig Jannas mailadress vilket var toppen! Det kändes skönt att veta att man "kände" någon när jag kom dit eller att jag iallafall hade pratat med henne.

Vänners vänner: Jag har lärt känna många au pairer genom vänner, vilket är roligt! Rebecca som jag har träffat mer det senaste har jag lärt känna genom Sandra.


Gillar

Kommentarer