Framme hos min värdfamilj

Igår så hämtade mina värdföräldrar upp mig på training school 9:40. Jag var lite nervös innan det kom, men det släppte så fort jag träffade dom. De är jätte snälla och lätta att prata med! Vi åkte hem med en gång och jag fick fixa iordning i mitt rum. Jag gillar verkligen mitt rum det är så mysigt. Efter att jag packat upp allt så visade de mig runt i huset och sen åkte vi och åt lunch. Vi åt sallad och den var riktigt god, vi öppnade även upp ett bankkonto till mig. Det var skönt att vi gjorde det med en gång så att det var klart. Efter lunch så åkte vi och hämtade upp barnen från deras camp. De var så roligt att träffa dom, S och D är så söta!! När vi hämtat upp dom så åkte vi för att handla inför BBQ:n som vi hade idag. Väl hemma igen så var det nästan dags att åka direkt igen för att vi skulle äta pizza innan barnen hade en uppvisning på kvällen.
Uppvisningen var avslutningen på deras camp. De hade övat på en dans som de visade upp, de var så söta och coola när dom uppträdde! Det var en väldigt bra första dag i familjen. Men jag kan säga att jag var rätt trött när jag gick och la mig på kvällen!

Idag så hade vi en BBQ med min värdfamiljs vänner och deras barn. Så morgonen bestod av förberedelser inför att alla skulle komma. Det var kul att träffa alla och barnen hade väldigt roligt med varandra när de sprang runt och lekte! Min värdfamilj frågade vad min favorit mat är, vilket är kyckling. Så de hade köpt det som en av rätterna till BBQ:n och kycklingen var jätte god. Det var såå mycket mat överallt, jag skulle gissa på att det blev en del över. Gästerna åt inte så mycket som min värdfamilj räknat med haha. Jag provade även en typiskt amerikansk paj, tyckte att det var lite kul då jag alltid sätt sådana pajer i en del filmer. De var en jordgubb-och rabarber paj. Den var god men väldigt söt! Vädret var så varmt idag att vi inte kunde vara ute. Så alla satt inne och åt när det var så fint väder haha. Jag kan ju inte direkt säga att jag är van vid värme och det är verkligen sååå otroligt varmt! Men jag ska inte klaga, jag har äntligen fått sommarvärme!

Jag hoppas att ni har en bra helg hemma i Sverige!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229