August 8th-10th - Miami

Hej!! Det är mycket som händer just nu. För två helger sedan så åkte Justin och jag till Miami för att hitta en lägenhet då vi nämligen ska flytta dit i mitten på September. Det var några stressiga dagar, men vi fick till slut en lägenhet som kändes jättebra! Så nu kan vi boka av det från vår "To Do List".

Vi bodde på The Good Time Hotel i Miami som var så gulligt inrett. Allt var i rosa, grön, blommönster och pastell färger!! Dom har även deras pool område som Strawberry Moon som vi hängde vid och drack drinkar en av dagarna. Det var så varmt i Miami att man inte vill gå upp från poolen haha.

Första kvällen i Miami så åt vi middag på Cecconi's det var verkligen ett så mysigt ställe. Det kändes som att man satt i en trädgård!! Både maten och drinkarna var jättegoda!

Dag nummer två och tre så var vi och letade lägenhet och hann inte så mycket mer än det. Vi hängde även vid poolen andra dagen och åt middag på Strawberry Moon. Såå god mediterranean food + goda drinkar!

Sista dagen innan vi åkte hem så åkte vi och kollade på två sista lägenheter innan vi bestämde oss för den vi såg första dagen. Vi åkte snabbt dit och lämnade in vår ansökan och betalade ansökningsavgifterna. Vi hade så tur att vi blev godkända efter bara några timmar, så vi kunde lämna Miami och vet att vi har en lägenhet för September! Så nu är det mycket planering och möbler som ska beställas vilket jag tycker för det mesta ska bli kul!!

Jag hoppas ni har fått en bra start på veckan! kram

Gillar

Kommentarer