2017

Hur var ditt 2017 varit?

Jag har verkligen haft ett helt fantastiskt år och jag har skapat så många minnen med mina vänner, familj, värdfamilj och pojkvän. 2017 var verkligen så bra som det bara kunde bli.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag surfa på Hawaii, reste till nya platser och firade Amerikanska högtider.

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma?

Det är så många datum under detta året som varit speciella men ett som är lite extra speciellt är den 4/4.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

New York, mina fina vänner, familj, pojkvän, min värdfamilj och att jag fick reda på att jag kom in på Berkeley College i NYC.

Vilka låtar kommer påminna dig om 2017?

Det finns verkligen så manga låtar, men jag valde ut 7st. There´s nothing holdin´ me back- Shawn Mendes, No matter-Basic Tape vs Frances, Shape of you- Ed Sheeran, Malibu-Miley Cyrus, Honest- Chainsmokers, Touch Me- Starley Throttle och 2U- Justin Bieber.

Vart reste du under 2017?

Jag reste en hel del under 2017. Orlando, Miami, Washington D.C, Dominican Republic, The Hamptons, Hawaii-Maui, San Francisco & Los Angeles (California), Yosemite, Death Valley, Las Vegas (Nevada), Grand Canyon, Lake Havasu (Arizona) + New York eftersom jag åkte tillbaka i slutet på oktober.


Favorit minen från året?

Det är så svårt att välja jag har så många favorit minen, men här är några. Ice skating i Central Park, BBQ´s med min värdfamilj, Dominican Republic, The Hamptons, Konserten på Jones Beach, resemånaden, när jag överraskade mina värdbarn när jag åkte tillbaka till New York i Oktober och när Justin firade jul med mig och min familj i Sverige.

Vem har du umgåtts mest med under 2017?

Janna, Sandra, Alva, Justin och min värdfamilj.

Vem saknade du under 2017?

När jag var i New York så saknade jag min familj och vänner. Nu när jag är i Sverige så är det Justin, mina au pair vänner och min värdfamilj. Det är så jobbigt att inte kunna krama om mina värdbarn varje dag!!

Vad vill du säga till dig själv inför 2018?

Stressa INTE.

Vad har du för planer inför 2018?

Jag kommer att jobba på en förskola under våren och sommaren tills att jag börjar på College i New York i september. Så början av året kommer att spenderas med mina vänner, familj och någon resa till New York. Sen så är det dags att packa väskorna och flytta till New York i slutet i augusti. Jag blir helt pirrig och lycklig när jag tänker på att jag faktiskt ska plugga på college i New York City!!


Gillar

Kommentarer

ingebjorgfoss
ingebjorgfoss,
Det ser ut som om du har hatt et flott år 😃
nouw.com/ingebjorgfoss
sofiewaidringer
sofiewaidringer,
Ja jag hade verkligen ett jättebra år, jag hoppas du också hade det! 😊
nouw.com/sofiewaidringer