Contains affiliate links

Foråret og sommeren står for døren, og endnu en FUTURE PURCHASE rammer bloggen her. Jeg har haft disse tre lækre items på min must-have-liste i noget tid, da de er stilet, har kant og er perfekte items til forår og sommer.

Nude shoes: Forstil dig en lækker varm dag, hvor du ikke orker at have varme sokker på eller mørke kedelige sko. Istedet hopper du i disse lækre nude-farvet slip on sko med nitter og frynser. Jeg synes personligt, at de er virkelig stilet til en varm sommerdag. Nitterne og frynserne på skoen giver et feminint og rocket touch, hvilket jeg synes er pisse smart!

Rough Studios Bag: Wauw... Denne taske har jeg haft et godt øje til i lang tid. Det var den fede farvesammensætning og det abstrakte tryk på tasken, som jeg faldt pladask for. Denne taske ville være en perfekt detalje til min ellers meget basic stil. Rough Studios har også lavet andre fede tasker, så skynd dig ind og tjek det ud - link: https://rough-studios.com/

Black Denim Jacket: En god blanding af nitter og ripped denim er lige min stil! Denne jakke fra ZARA faldt jeg hurtigt over, da jeg synes den er speciel, men alligevel nem at sammensætte med noget af mit andet tøj. Udover det må jeg ærligt indrømme, at jeg nok også har en stor fetish for jakker. Jeg synes igen, at nitterne giver et feminint look, som jeg er helt vild med! Som I nok kan høre blev jeg smask forelsket i denne jakke ved første blik - gjorde du også?


Jeg håber at disse tre lækre items også faldt i god jord hos jer!

-Sof


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

God formiddag!

Sommeren nærmer sig, solens varme stråler titter frem, og alt sommertøjet hænges tilbage i garderoben. Men hvad nu hvis ens gamle sommerlige t-shirts er blevet for små? Hvad nu hvis ens gamle sommertøj er enten totalt ude af mode eller bare ikke ens stil mere? Så er man på røven, og netop derfor har jeg samlet seks lækre overdele, som man kan bære med stil her til sommer.

Jeg har her på det sidste haft virkelig svært ved at finde nogle trøjer til sommeren, som både er anderledes, sprælske i farverne, men alligevel totalt stilet og street. Heldigvis faldt jeg over mærket GOOD GIRLS CLUB, der med grafisk design på deres tøj, helt klart lever op til mine krav til fede kommende trøjer til sommerens spændende begivenheder.

Man kan style disse lækre t-shirts med alverdens tøj, så jeg skal i hvert fald have købt nogle hjem til min kommende sommer-garderobe. Hvad med jer piger?


-Sof

Likes

Comments

Geilo - SES 16/17

Turen går til... Geilo!

Seks fantastiske dage fyldt med ski, sne, grin, høje bjerge og masser af usund mad er vel overstået. Wauw det gik hurtigt!

Søndag MEGET tidlig morgen tog min efterskole S/E/S og jeg til Norge. Vi havde en 12 timers lang bustur i vente, hvilket ikke lige var det aller bedste fra morgenstunden af. Efter allerede et par timer i bus, var vi alle godt trætte, men smilene var der stadig, for vi vidste, hvad der var i vente!

Vi nåede frem til Geilo (også kendt for Dr. Holms Hotel). Her skulle vi bo i nogle lækre hytter i de kommende seks dage, hvilket ikke var til at klage over. Ski-eleverne, som går på skilinjen på min skole, havde været der ugen før os, så de tog godt imod de sløve padder, der ankom efter den lange køretur.

Hele ugen gik med ski fra morgen til eftermiddag, og derefter var der en masse hygge med vennerne og ikke mindst lækre ture i sauna, dampbad og pool - hvad kan man mere forlange?

Jeg kan klart anbefale Geilo, hvis du skal ud og stå på ski - ligemeget om det er med familien eller en masse venner. Områderne, bakkerne og hele atmosfæren er skøn efter min mening, men nu er jeg dog heller ikke den store skiløber, og jeg har hørt fra en mere garvede ski-entusiast, at sådanne områder som findes i Østrig, Italien og Frankrig skulle være klart bedre. But no matter what, det var et skønt sted!


Kig billederne igennem for lidt inspiration - måske er det dit næste stop?


- Sof


Likes

Comments

Contains affiliate links

God-formiddag alle skønne læsere!

Weekenden er skudt i gang - for mig står resten af weekenden på afslapning inden jeg tager afsted mod det kolde Norge, for at stå på ski med min efterskole.

I den afslappende anledning har jeg derfor samlet mine favorit-produkter, som jeg bruger, når jeg enten skal forkæle mig selv i fulde drag og nogle af produkterne bruger jeg også til hverdag.


Clinique produkter - Clinique Soap, Clinique Lotion 1 & Clinique Lotion 2:

Liquid Facial Soap, Clarifying Lotion 1, Clarifying Lotion 2 - disse produkter bruger jeg til mit ansigt hver dag både morgen og aften. Jeg synes, at disse lækre Clinique-produkter går godt ind i huden og renser den til dybde, hvilket giver en behagelig følelse bagefter af, at ens hud ikke er uren, tværtimod!

Moroccanoil hårprodukter - Moroccanoil & Moroccanoil Frizz:

Oil treatment & Frizz Control - Moroccanoils hårprodukter har været på bestseller-listerne over lækre hårprodukter, men er det hypet mærke egentlig så godt, som det ser ud? Min erfaring af disse produkter er et KLART ja! Ikke nok med, at produkterne dufter virkelig fantastisk, så virker de også som lovet. Jeg har været så heldig både at få fingrene i den populære olie og en spray, som beskytter håret og holder kontrol på statisk elektricitet i håret. Virkelig lækre produkter, som klart kan anbefales!

JorgObé Black Mask:

JorgObé The Original Black Peel Off Mask - jeg har i lang tid været på kig efter en black mask, som man virkelig kunne mærke hjalp. Så faldt jeg over JorgObé Black Mask, og jeg blev positivt overraskede over det sorte stads. Jeg har virkelig kunne mærke at masken gjorde godt ved min hud. Den bliver blød og lækker, og er ikke til at få fingrene fra igen. Dog fjerner den ikke ens urenheder, men det ville også være et mirakel..

Karmameju face gel - Karmameju Gel:

Karmameju Now Cleansing Gel 03 - dette er en lækker gel fra et helt fantastisk mærke, som renser i dybden, opfrisker og balancerer huden. Jeg plejer altid at bruge den lige inden sengetid, og Karmameju Gel efterlader min hud klar og ensartet. Virkelig lækkert produkt!

CLEAN Parfume - CLEAN Warm Cotton:

CLEAN Warm Cotton Eau De Parfum - wauw siger jeg bare! Denne forfriskende duft er ved at blive min signaturduft, og det kan jeg kun glæde mig over. Jeg er virkelig stor fan af CLEAN parfumer, og ikke mindst Warm Cotton. Jeg synes, at duften er ren og lækker, lige som jeg gerne vil dufte! Den er overhovedet ikke tung, hvilket gør den til en god hverdags parfume, men hvis jeg skal til fester, foretrækker jeg en "dybere" og tungere duft, som hænger i luften på dansegulvet. Jeg har fået flere komplimenter på denne vidunderlige parfume, og mon ikke at den også ender i min indkøbskurv igen på et tidspunkt..


God weekend til jer alle!


-Sof


Likes

Comments

Bliver du fristet? For det gjorde jeg, da jeg faldt over disse lækre boots!

Efter lang tids søgen på diverse websites, fandt jeg endelig disse HELT VILDT lækre ankle boots fra mærket Kurt Geiger. Jeg havde fået et lille tip fra min veninde om, at de var så lækre at have på og ikke mindst at bære. Så tippet faldt i god jord hos mig, og et par dage efter kom den søde postmand med dem.

Støvlerne er af ægte læder, og de har en god solid sål - så kvaliteten er i top!

Personligt synes jeg, at støvlerne er tidsløse og super smarte i design. Sølvkæden giver et rocket-look, og støvlen har i det hele taget et skarpt snit.

Ikke nok med at støvlerne er skide lækre, er de endda også på TILBUD! De er blevet sat ned fra 1.440 kr til ikke mindre end 288 kr. Det tilbud skal man ikke gå glip af! (tryk på linket forneden, hvis du vil have et smugkig).


Jeg håber at både billederne og vores outfits kan give en lækker inspiration til dig.


Link til støvlerne - Kurt Geiger:

http://www.flannels.com/kurt-geiger-salvation-ankle-boots-230118?colcode=23011803

Link til t-shirt - Kenzo:

https://milium.dk/toj/t-shirts/tiger-tshirt-ss-17.html


-Sof


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej skønne læsere!

(tryk på billederne ovenover, hvis du vil direkte ind på produktet)


Blomsterne spirer, solen stråler og endnu en helt vildt LÆKKER kollektion fra H&M er landet i butikkerne og online. Det skal I selvfølgelig ikke snydes for, så derfor har jeg samlet de styles og items, som jeg personligt bedst kan lide.

Første gang jeg sad og kiggede den nye forårs-kollektion igennem, var det ikke en kæmpe aha-oplevelse. Meget af tøjet, smykkerne og skoene, var uroligt specielt og passede slet ikke ind i min garderobe. MEN efter flere kig og kreative tanker, kunne jeg uden besvær vælge nogle items, som jeg faktisk er HELT vilde med.

Som I kan se på billederne øverst, har jeg udvalgt otte lækre ting, som faldt i god jord hos mig. Alle otte ting er meget neutrale i farverne, hvilket jeg rigtigt godt kan lide, da det derfor er tusind gange nemmere at sammensætte ens outfits. De otte items er også kantet, har stil og ikke mindst en vis charme her til foråret.

So go ahead and be ready to the spring season!

_________________________________________________________________________________________________

Jeg har derudover også set det fantastiske modeshow igennem fra Paris, da H&M skulle lancere deres nye kollektion. Det gav en masse inspiration, da hele setuppet stråler af smil og glade dage - hvorimod andre modeshows kan virke meget opsat og kantet.

Videoen vil være linket nedenfor:

https://youtu.be/QRjH8U2MhWk


-Sof


Likes

Comments

Contains affiliate links
H E L L O   L E O P A R D   P R I N T S

God eftermiddag søde læsere!

Som I nok allerede har luret på overskriften, er dette blogindlæg i leopardprintens tegn!

Igennem tiden har leopardprints været skiftende rigtig meget på mode og super kikset. For bare seks år siden var det, man kalder "pop-tiden" største varetegn nemlig det friske dyreprint. Jeg kan selv huske, at jeg havde den fedeste t-shirt med det vildeste leoprint på. To år efter pop-tiden smed jeg den ud i skam over, at jeg overhovedet havde iført mig sådan et hæsligt item. Men mine damer og herre - LEO IS BACK! Og jeg er vild med det.

Jeg må konstatere, at dyreprints-moden kommer og går, som vinden blæser. Men det er ikke ens betydning, at man derfor ikke kan anskaffe sig de vildeste items med print. Jeg har allerede shoppet lidt til garderoben, selvom jeg skulle mande mig gevaldigt op, da det udfordrer min ellers så basic og "sikre" stil.

Billederne kan I få lidt lækkert inspiration af, og så håber jeg, at vi ses på savannen;))


Jeg har fundet lidt lækre items, til jer i form af jakker og trøjer, med det efterhånden omtalte leopard print - SHOP AMOK GIRLS:

- Top fra Zara: https://www.zara.com/dk/da/dame/udsalg/collection/bluse-overdel-wide-fit-med-animal-print-c634511p3992023.html

- Bikerjakke fra H&M: http://www.hm.com/dk/product/64810?article=64810-B&cm_vc=SEARCH

- Højhalset trøje fra Ganni: http://www.boozt.com/dk/da/ganni/olivet-mesh_14846246/14846256?utm_source=google&utm_medium=feed&utm_content=dk&utm_campaign=productsearch&gclid=Cj0KEQiAot_FBRCqt8jVsoDKoZABEiQAqFL76Ej694raxwh73AB1j8Ieh6Kt77pRpFEdcO_SR0NsgA0aAv4p8P8HAQ

- Lang coat fra River Island: https://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/t%C3%B8j/jakker/river-island-2715/leopard-crombie-coat-280795-509/


-Sof

Likes

Comments

Hey alle!

Wow, så er jeg 17 år. Tiden går virkeligt alt for stærkt.

For første gang i hele mit liv skulle jeg fejres uden min familie. I starten var tanken lidt øv, da det altid har været en tradition, at jeg er blev vækket med fødselsdagssang og morgenmad af min familie - men denne gang var det noget helt andet.

Om natten kl. 00:10 (præcis der jeg blev født) blev jeg vækket med fødselsdagssang og kage fra mine roomies her på efterskolen. Vi hyggesnakkede og åd os fede i kage til klokken halv to om natten. Hvad kan man ellers forlange?

Om morgenen på min fødselsdag d. 1 marts blev jeg igen vækket med sang fra pigerne på min gang, og derefter var der træning og skole. Så dagen startede egentlig meget roligt ud, men der var bestemt ikke roligt i min krop. Mine roomies ville ikke fortælle mig hvad der skulle ske resten af dagen, så jeg skulle bare følge dem, og se hvad der så skete. Meget svært for lille Sof, som altid planlægger hvad hun skal lave dagen FØR.

Formiddagen gik, og lige pludseligt skulle jeg ud af huset og hen til et sted, som jeg stadig var uvist om. Klokken var 15:00, og mine roomies og jeg gik samlet ud til busstoppestedet foran min efterskole. Pludseligt springer mine fire bedste veninder hjemmefra, frem fra deres skjul, med flag og balloner. SHIT EN OVERRASKELSE! Det første jeg gør er bare at gå i chok i 10 sekunder, hvor jeg står og stirrer på dem, som om de var helt fremmede. Derefter styrter mine glædeståre frem. Det viser sig så, at de har planlagt den fede surprise i over en måned med hjælp fra mine roomies. Så kunne dagen ikke blive bedre!

Resten af dagen gik med endnu en omgang kagespisning på cafe i Hørsholm (wauw, træningen venter på mig), lækre sandwichs og juice på JOE, en god omgang shopping og ikke mindst fantastisk selskab!


Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre 17-års!


-Sof

Likes

Comments

PRØV DET INDEN DET ER FORSENT - PAPIRØEN

Hey alle!

Altid prop fyldt med glade mennesker, duftende mad fra alle fire verdenshjørner, fed udsigt til Københavns Kanaler og ikke mindst et dejligt afslappende sted - sådan er det på Papirøen også kendt som Copenhagen Street Food.

Jeg har været på Papirøen to gange. Det er for mit vedkommende to gange for lidt, for det er virkelig en oplevelse i sig selv at træde ind i det store madmekka. Hvad enten du er til glutenfrit, til masser af fedt, til vegetarisk, økologisk, italiensk, koreansk, amerikansk, fransk, mexicansk, marokkansk: Papirøens mad-udvalg dækker over det hele og topper endda mad-oplevelsen af med en fantastisk, international stemning i de rå omgivelser. For turister er der mange af hele tiden, men det skaber egentlig bare en fed og anderledes stemning.

Første gang jeg var på Papirøen var med min veninde 1. advent i december 2016. Jeg havde givet hende en tur til Papirøen for at smage noget af deres lækre mad med alt betalt. Efter mange gårunder inde i hallerne, fandt vi endelig det, som fristede os mest. Pull Pork burgers med spiralpommes fra Oink Oink. VIRKELIG LÆKKERT! Vi spiste og drak cirka for 100 kr hver - den lette sum kan man ikke klage over.

Anden gang jeg tog afsted for at smage alt det lækre mad var med min familie i starten af januar 2017. Her tog det mig lidt længere tid at finde det helt rigtige til mavsen, men jeg endte ud med en smagfuld indisk ret - Butter Chicken med grøntsager og brød. Dertil faldt jeg også over en Mojito med jordbær, som simpelthen er blevet min yndlings drink fra den dag af.


Hvis du ikke allerede har besøgt Papirøen, har du virkelig en oplevelse til gode! MEN skynd dig inden de lukker... I løbet af år 2017 lukker alle de lækre madboder, og de gamle haller bliver revet ned. Derefter kommer der nogle nye haller, med andre aktiviteter for Københavnere og turister.

Jeg håber at I fik lidt inspiration til det lækre street food!


-Sof

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey skønne følgere!

Nu har jeg gået hele februar måned og er blevet fanget af nye trends og ting. Jeg har valgt tre fede items fra min ellers lange liste, og nu står jeg tilbage med den følelse, at jeg bare må have det! Men pengepungen skal også række til de mange måneder endnu, så disse items må komme op i drømmeskyen til alle de andre godter.

Der er en grund til, at det lige blev disse items, som blev specielt valgt ud:

- Sandaler med pels, hvilken firnurlig mode. Sandaler forbinder jeg med sommer og varme, og pels høre mere vinteren hjemme. Derfor er det da en yderst underlig kombi - MEN denne trend tittede lidt frem i slutningen af sommeren 2016, og jeg fornemmer, at lune-tæer-om-sommeren trenden bliver kæmpe her til sommer. Så se dog at få fat på disse lækre sandaler fra Zara til en økonomivenlig pris!

- T-shirt med de fineste blomster i de fedeste forårsfarver. Hvem takker dog nej til det? T-shirten koster ikke mindre end den lette sum af 199 kr, og med en sort blondetrøje indenunder - da det stadig er lidt køligt i kolde DK - kan det da ikke være mere fashion!

- Dette er tasken over ALLE tasker for mit vedkommende! Mærket Kooreloo er for alvor begyndt at komme på banen med dens meget indianer-inspireret look, dog med et touch af noget feminint, hvilket gør at jeg er smaskforelsket i alle tasker derfra! Dog gør det en smule ondt på pengepungen, men denne taske skal snart hjem og stå hos mig! Tag et kig på alle deres SÅ FEDE tasker på http://www.kooreloo.com/


Jeg håber at I fik lidt inspiration til jeres måske næste køb!


- Sof

Likes

Comments