Header

Började dagen med att gå upp ur sängen och käka frukost iklädd bara täcke, såå mysigt, man får självklart lyxa till det lite på en fredag. Och nu är det ju äntligen fredag och snart börjar helgen, Det blir en lugn helg med mycket plugg på bl.a körkort, svenska och matte. 

Nu har det blivit riktigt kallt ute och det blir perfekt att ligga inne och plugga i helgen med lite varm choklad, mysiga täcken o.s.v för det är inte riktigt väder för att gå ut.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har varit sååå trött på min hårfärg ett bra tag nu, det har liksom varit... oranget.
Så jag bestämde mig för att färga om det, färgen jag var ute efter var en ganska ljus färg.. färgen jag fick var en ljus färg! Bara det att den bara är ljusare orange nu.

Här ser ni före och efter-bild, Bilden i mitten är före, de på sidorna är resultatet efter färöingen.

Likes

Comments

Hejsan, idag ligger jag hemma i sängen med en tråkig förkylning. Vad hittar man egentligen på när man är ensam hemma och är riktigt förkyld? Jag myser ner mig i sängen och kollar några avsnitt av Teen Wolf. Jag har verkligen fastnat i denna serien och jag älskar den! En av skådespelarna som är med är Dylan O'brien, hur snygg är inte han? jag har verkligen fått en kändiscrush på honom. *dreglar lite för mig själv*

Och skådisen som spelar Derek, han är också ganska mums, frågan är om jag kollar på serien för att den har en bra handling eller för att kolla snygga killar, det kan också vara en blandning.


Likes

Comments

Nu väntar jag in hösten och dess fina färger. Sommaren har varit fantastisk och jag har fått många bra minnen. Många bilder finns dock inte då man har haft fullt upp med andra saker än att ta kort. Men några finns det som får en att komma ihåg mysiga stunder från ett av världens bästa sommarlov.


Likes

Comments

Ligger just nu i sängen med en ganska deppig min i ansiktet, nyss var jag väldigt glad att jag hade lyckats få till ett inlägg på nouw men den glädjen försvann lika snabbt. Det finns en inställning där man ska klicka in att man vill skriva en text inlett inlägg men min dator vill inte vara med och jag får tydligen inte skriva någon text, så detta inlägget görs via mobilen. För övrigt tänkte jag bara skriva att jag snart är tillbaka med bloggandet så fort det går att göra inlägg från datorn igen. Hur kul är det att skriva alla inlägg från mobilen liksom?
Nu är klockan kvart över läggdags och det blir sängen för mig nu. Godnatt💕

Likes

Comments

Jag har införskaffat kläderna som jag ska ha på julafton, det blir en enkel byxdress ifrån H&M och en vit sjal, Enkelt men ändå fint.

Likes

Comments

Va på kalas hos Julia förra helgen, hon fyllde 17år! vi hade det väldigt trevligt, käkade lite gott, bakade tårtor, kollade på när hon öppnade alla paketen (jag gav henne två glas) och lekte lite lekar, en lyckad kväll helt enkelt!


Likes

Comments

Har inte haft tillgång till att föra över mina bilder från telefonen till datorn så har inte velat blogga då jag inte har kunnat använda bilder. Har försökt med AirDrop men det funkar inte? åh blir så trött. nu ligger jag dock i sängen med både telefonen, mobilen och en kabel så jag ska föra över bilderna och skriva lite inlägg snart hade jag tänkt :)​

Likes

Comments

Hittade en artikel om en kille som ska göra en riktigt galen sak, Han ska låta sig själv bli uppäten av en anakonda för att sedan försöka ta sig ut igen, utan att försöka skada ormen. Hur kommer man ens på att göra något sådant? han ska ha på sig en viss dräkt som gör att han inte skadas eller dör. Detta ska tydligen visas i tv, känner att jag bara måste se om han lyckas eller inte, och vill se hur ormen klarar sig!
Klicka här för att se artikeln och en sneak peek!

Likes

Comments