Hej mitt lilla gäng!

Har inte riktigt haft tid eller ork att skriva här, vilket inte ska vara något tvång heller utan det dyker upp saker här när jag känner för det. Ibland mer, ibland mindre.

Idag har det varit en konstig dag, eller snarare konstiga dagar. Jag blev sjuk på något annorlunda sätt som jag trodde var influensan så jag tog ledigt från jobbet i två dagar. Under ena dagen börjar jag känna extrem smärta i kinden på vänster sida vilket visar sig vara min visdomstand som växer in i kinden på mig(?)
Jag flyr i panik till tandläkaren dagen efter och går på en akut drop-in tid. Dem drar i vanliga fall inte ut tänder på sådana tider men för min skull så gjorde dem det och det tog hela 1 minut. EN MINUT! Jag är så lättad och har inte haft ett dugg ont vilket förvånar mig då jag drog bort min högra tand för ungefär ett halvår sen och det är det värsta jag varit med om. Förklaringen till det är att förra gången handlade det om underkäken och denna gång var det överkäken. Det är två helt olika ingrepp och går verkligen inte att jämföras. Inte för vissa i alla fall. Inte för mig, haha.

Det underliga med detta är att när tanden försvann så försvann mina symptom på influensa, så jag gissar att det var tanden som spökade? Vad vet jag. Man ska fan ta sina tänder på allvar! Nu ligger jag i badet för en sista boost på hälsan för att kunna leverera på jobbet imorgon igen, sen blir det ett tidigt god natt för mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​I lördags firade vi som tidigare sagt Vilma vilket vi gjorde på ART restaurang för massa bubbel, massa mat och massa hotshots. Efter ett ganska bra tag så klackade vi vidare till Soap Bar och avslutade på Rose. Dagen efter blev det pizza, det var liksom givet. Vi gick till 1889 som är en pizzeria inne i Mood gallerian och OH my GOD vilken god pizza. Inte smakat bättre om jag ska vara ärlig, så gå dit någon gång!

Idag är det söndag och den har spenderats på bland annat Joe and the juice, men nu i soffan. Imorgon ska jag upp tidigt för det är mitt första arbetspass Urban deli, så kul och pirrigt. Men mest kul!

Likes

Comments

​Igår jobbade jag som tidigare sagt mitt sista pass på Paraden inom Bockholmengruppen. Så sorgligt, men gud så kul vi hade! Restaurangen firade dessutom 1 år så det blev storslaget och mycket folk! Efter jobbet var vi ett gäng som gick ut för att fira både Paradens födelsedag men också för att skola ut mig från jobbet. Vi hade så jäkla kul och jag ramlade in strax innan 5 inatt.

Snart är det dags att kliva på tåget igen för igår fyllde min älskade lilla tuss Vilma år och det ska vi fira med hela våra liv and I will take pictures. Grattis för 23e gången, eller nåt.. Love you!

Likes

Comments

Mitt liv har varit lite upp och ner på sistone när det kommer till både privatliv och arbete så har inte velat vara så aktiv. Livet är inte alltid lätt MEN något som ska bli både kul och spännande är att jag kommer börja jobba heltid på Urban Deli Sveavägen, dagtid dessutom! Med tanke på att jag jobbat kvällstid sen jag började jobba inom restaurang så får man inte så mycket tid över till vardagliga saker under eftermiddagarna, så det ska bli otroligt skönt att börja jobba "normala" tider så man kan ha planer och fritid EFTER jobbet. ikväll jobbar jag mitt näst sista pass på Paraden, vilket innebär att min sista dag är imorgon! Sorgligt, men bra för mig.

Nu blir det duschen sen raka vägen till jobbet!

Likes

Comments

Efter att ha blivit både tipsad och rekommenderad så tog jag mig till Rituals i Karlaplan där jag tidigare fått så fantastisk fin hjälp. Idag när jag kom dit la hon verkligen ner sin tid på mig och testade smink som skulle passa just mitt ansikte. Jag gick därifrån väldigt nöjd med två presenter som bonus, hur fint var inte det? Fick en sminkväska och dessutom tre olika ”bed and body mist” i härliga dofter. Jag har såklart inte hunnit prova alla produkter ännu förutom i butiken men kan redan säga att det känns så bra på huden. Jag kommer antagligen visa hur det ser ut på och köra en liten recension på det stora hela när jag fått chansen att använda detta dagligen ett tag. Återkommer!

Ikväll sitter jag hundvakt åt en vän, så blir en lugn och mysig kväll.

Likes

Comments

Åh herregud vilken längtan, för om exakt 2 månader åker vi tillbaka till Miami för att uppleva bland annat Ultra Music festival igen. Dem har dessutom 20-års jubileum vilket kommer firas rejält med både överraskningar och sjukt stora artister. Wow! Kameran kommer gå i minst 200 blås, det lovar jag.

Snart, snart, snart!

Likes

Comments

Instagram@sofiestjerndahl