Tandborstningen är igång och peppar, peppar så tar Oscar det bra. Jag får borsta lite sen borstar han resten. Det viktiga är såklart att hålla ordning på tandhygienen från start så hans mjölktänder får hålla länge. Kommer ihåg frön min tid då jag vikarierade som förskolelärare, flera små barn med massor av hål och gula tänder. Det ska inte bli Oscars lott.

Likes

Comments

Dom gjorde det!!
Peder och H&M All In tog hem det individuella guldet och skrev svensk ridsport historia och jag fick äran att vara på plats. Att köpa finalbiljetter är alltid en gambling, det finns inga garantier för att en svensk tar sig så långt igenom EM-veckan, än mindre tar medalj. Men i januari var känslan där, Peder och Allan skulle göra något magiskt och i eftermiddags visade sig magkänslan ha rätt. Vi har skrikit oss hesa, applåderat oss till till blåsor i händerna, satt hjärtat i halsgropen och gråtit glädjetårar. Idag är det extra fint att vara svensk hästtjej och jag är så otroligt glad att fått uppleva denna fantastiska dag på Ullevi.

Likes

Comments

Hur sjukt är det inte att denna lilla killen om lite drygt 2 månader fyller 1 år?!

Eller att jag om lite mer än 1 månad går tillbaka till jobb, nytt jobb dessutom men gammal arbetsplats?! Tanken på att byta ut mina heldagar med denna killen mot arbete är just nu ganska skrämmande även om jag vet att jag älskar att jobba på Iduna. Dock vet jag att Claes behöver få uppleva detta han med, att hela dagarna busa och hitta på roligheter med världens bästa kille.

Dagens mission: lösa ut mitt telefonnummer från min gamla arbetsplats och kontakta försäkringskassan och meddela bytet av arbetsplats.

Likes

Comments

Dålig uppdatering de senaste dagarna beror helt enkelt på häcken full. I onsdags blev jag och Oscar spontanuppbjudna till Göteborg och EM då Veronica och Ella hade en biljett över till dagens hoppning. OM det var kul att vara på plats när Peder tog hem segern i kvalet och se Sverige knipa greppet om andraplatsen i laghoppningen. Efteråt bar det av till Varbergs ridklubb och Kvarnagården då Ella skulle rida lektion, älskar att vara i stallet och det var kul att spana in ridklubben då man annars bara varit där för att tävla själv och aldrig då går in i stallarna. På kvällen var både jag och Oscar trötta och slitna. Jag hade huvudvärken från helvetet och därav spenderade vi resterande av dagen i soffan framför EM-dressyren där Sverige tog brons. Hur duktiga är dom inte?!

Igår var det playdate för Alice och Oscar, det är fantastiskt kul att se hur mycket de tycker om varandra. Fin lek och fullt ös. Stackars Elin tvingades semi-kolla på hoppningen där Sverige åter igen levererade bra resultat och tog greppet om guldet i lag inför dagens final och Peder fortsatt leder individuellt. När hoppningen väl var slut vid 19-tiden tog jag och Oscar en välbehövlig promenad medans farsan var duktig och städade skafferiet.

Idag väntar en heldag framför tvn och EM, vid 11 startar dressyrspecialen och senare ikväll är det finalen i lag i hoppning. Hoppningen ska ses tillsammans med familjen Carlsson där männen får ansvara för matlagning och barnpassning. Men först, en långpromenad med den lille.

Likes

Comments

Idag var vi på invigningen av EM i Göteborg. OM jag kommer sitta bänkad vid tvn denna veckan?! Vi har bortsett från invigningen idag lyckats knipa biljetter till finalen på söndag, är så sjukt taggad!!

Hur som, invigningen var magisk och vi som var där (merparten av familjen på min sida samt vår lilla familj) var aspepp. Vi hade med hörselkåpor till Oscar men han blev bara irriterad när vi satte på dom, istället stod han och diggade och vinkade igenom showen. Älskade unge, du slutar aldrig ta andan ur din mor.

Likes

Comments

Lillebror och Natalie har varit i besök under dagen, de hade med sig både lunch och fika vilket en söndag som idag är tacksamt. Supermysigt att få umgås lite i lugn och ro då det oftast blir lite hetsigt när man annars ses i Stockholm och man själv har femtioelva åtaganden. Med sig hade de ovanstående skål från Mateus, en försenad 30-års present till mig. Tackar ödmjukast!! Ser så fram emot att få servera en trevlig sallad i denna ostron-skål och den är ett fint tillskott till de skålar och muggar jag har i serien sedan tidigare.

Likes

Comments