Jag har egentligen bara 1,5 kg kvar till min ursprungliga vikt innan graviditeten men har satt upp ett nytt mål för mig själv. Denna morsan ska dels satsa på att få sin styrka åter och en tajt mage men också en total viktnedgång på 4 kg fram till maj. Inte orimligt hoppas jag. Nästa vecka drar mammaträningen igång för mig och Elin, två pass i veckan och jag ska idag skicka in målbilden till hon som håller i träningen. Brukar promenera endel, men ska försöka öka upp det så att jag minst går 5 mil i veckan i någorlunda rask takt. Idag har vi avverkat 1,5 mil- får väl se om jag klarar hålla mig till planen eller ej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick denna fina tårtan igår av våra kära vänner och grannar- Veronica, Daniel och Ella. Nästan för fin för att konsumeras. Då Claes dietar bjöd jag in Elin och Alice för gemensamt tårt-intag idag och ja, den var lika god som den såg ut.

Likes

Comments

Idag kom Fanny på besök, första gången hon och Oscar sågs. Det blev många timmar sittandes i soffan, pratandes om allt mellan himmel och jord. Det är såhär söndagar ska spenderas, en fin vän och familjen.

Likes

Comments

Igår var två av mina besties uppe på besök, barnen var bortlejda till våra män och vi skulle unna oss en kväll bara vi. Vi började kvällen med ett glas mousserande alkoholfritt hos oss, därefter bar det ikväll till Nami för japansk "tapas". Vi satt där i flera timmar, pratade, åt gott och unnade oss. Så välbehövligt! Därefter hade vi bokat biljetter till Fifty Shades Darker. Jag och Rydberg satt i princip hela kvällen och kommenterade på hur snygg Jamie Dornan var. Filmen liksom kvällen i sin helhet fick högsta betyg.

  • 111 Readers

Likes

Comments

Igår kväll kom Elin, Alicia, Sara och Johan upp på besök. Vi åt pizza, tittade på På Spåret och åt godis. Efter mitt garderobsrens var det dags för syskonen att få haffa det dom ville ha innan resten skänks bort till välgörande ändamål. Elin och Alicia valde att stanna över natten, vilket vi såklart var glada för.

Idag har vi tagit det lugnt, köpt frukost på Kustbageriet, gått en promenad, köpt dekorationer till Oscars doptårtor, kollat på skid-VM och spelat Monopol. Så himla mysigt!

  • 128 Readers

Likes

Comments

Bjöd familjen på Göteborg horseshow igår, supermysigt och så välbehövligt att göra något tillsammans. För mig är kvalitetstid med familjen en av de bästa investeringarna man kan göra. Måste bli bättre på att bjuda nära och kära på events, älskar att uppleva saker tillsammans.

Likes

Comments

Mini Rodini är som tidigare nämnt en favorit i hushållet och denna farfarströjan är i mina ögon magisk. Det ska bli kul att se vad drop 2 nu i början av mars har att erbjuda.

Likes

Comments