Header

ICE HOTEL

Heeelt fantastiskt hur man kan bygga ett hotell av bara is och snö!! Dessa rum hyrs ut på nätterna till turister, själv hade jag inte velat sova här men hur häftigt är inte det? Sängarna, takkronan, trappan, tavlan, baren, ljusstaken och allt annat är bara is rakt igenom. Rummet med en stor snöstjärna, på väggen längst bak, är en kyrka där flera par har gift sig. Snacka om enastående vigsel! Förstå vilket jobb som ligger bakom det här varje år!! Här traskade vi runt igår i minus 20 grader å njöt 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sådärrraaa, åtta matlådor check! På måndag drar jag igång med dieten. Mycket tidigare i år än förra året så det blir en utmaning och samtidigt väldigt spännande.
Varje matlåda: 200g ugnsrostad vitkål & 200g kyckling med curry eller örter.

Ska moffa i mig allt jag kan nu innan det är för sent och då passar inget bättre än att göra det med syrran i Kiruna.

Är på väg till Arlanda i detta nu.
Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Efter mycket letande har jag äntligen hittat den perfekta jackan! Lagom oversized och väldigt fluffig. Supergosigt också med den lilla polo-kragen. Lite extra lyxigt med en päls trots att den inte är äkta!

Ha en fin söndagkväll <3

Likes

Comments

Så söta axelband!!! Överdel HÄÄÄR Underdel HÄR

V ä r l d e n s skönaste bikinibyxor HÄR (jag har både leopard och svart)

Överdel HÄRUnderdel HÄR

Baddräkt med halsknyte HÄR / Axelbandslös baddräkt HÄR

Lite skön shopping inför sommaren kanske? Varför inte börja i god tid så slipper man det bekymmret senare. Att hitta en bra bikini är så jäkla svårt. Den ska vara skön, inte täcka för mycket, inte heller för lite, sitta bra och samtidigt vara snygg PLUS att man ska hitta en matchande överdel som gärna går att justera i omkretsen men som inte ger för mycket linjer.... Ni vet! Uppdrag omöjligt... Därför kom jag med den finurliga iden att ladda upp lite tips här.

Nästa gång jag hittar den perfekta bikinin, som uppfyller alla kraven - då slår jag nog till på alla färger!!

Likes

Comments

Halli hallå i vinterkylan!

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska hålla på med det här eller inte.. Har en ny dator och en väldigt smidig liten kamera så vissa förutsättningar finns men dedär med tid å motivation har sina bristningar. För min egen del älskar jag att kolla tillbaka på tidigare inlägg, det är det absolut nästa sättet att blicka tillbaka på gamla minnen och härliga dagar! Som en dagbok med bilder! Det får blir när det blir helt enkelt.

<3

Likes

Comments

3 dagar i Milano har bjudit på värme, mycket shopping, goda drinkar och trötta fötter. Har bland annat köpt ett enormt överkast till sängen, som jag går och konkar på nu när vi ska vidare till sol och bad! Haha men det var verkligen som skapt för den nya sängen. Kommer bli så fint 😍

Likes

Comments

Sista middagen hemma innan Italien blev en rejäl hamburgertallrik inne på Kungsholmen följt av filmkväll hemma. Gjorde så himla goda snittar med päron, mögelost, valnötter och ringlad honung på toppen. Kombinationen av det är oslagbart!

Har precis varit ute på en PW medan Mattias packat väskan i b o k s t a v l i g e n sista sekund. Skjutsen kommer 15:30.. men men snart är vi på väg!! 😃☀️

Likes

Comments

7km senare

Efter att ha svullat varje dag och inte besökt gymmet på en vecka var det på tiden att få kuta av sig. Hatkärlek delux men Oj så skönt efter!! Har inte samma karaktär nu på sommaren, att avstå sötsaker eller hålla det till helgen funkar inte riktigt, så då känns det extra skönt att få svettas!

Likes

Comments

Så mysigt <3

Likes

Comments

Semestern första dagar börjar med avkoppling, båtåkning och grillat på landet.

Just nu ligger vi på bryggan. Jag solar och Mattias fiskar. En abborre än så länge men igår fick han mycket fisk. Bland annat 2 gäddor varav en på 6kg, rejält obehagligt att dra upp den i samma båt.. Ikväll får vi gäster så strax måste vi tillbaka till stugan så vi hinner duscha av oss.

Ha en fin torsdagskväll!

Likes

Comments