Heej alla!<3

Då har ännu en vecka passerat och helgen är snart slut, vilket är tråkigt tycker jag. Jag gjorde mina omtenta i fredags, vilket tyvärr inte gick så bra, tror jag, kändes i alla fall inte så. Jag tyckte ändå att jag hade pluggat väldigt mycket inför denna, men tyvärr kom inte de frågor jag hade fokuserat mest på, antar jag, men det är väl bara att ta nya tag. Just nu kan jag ändå inte göra så mycket mer än att avvakta och fokusera på det andra jag har i skolan. På fredag har jag nämligen ytterligare en tenta i det jag läser just nu, nämligen, kvalitativa forskningsmetoder. Så denna kommande vecka kommer bestå i några föreläsningar och en hel del eget plugg, så får jag väl hoppas att denna tenta går bättre, haha! Den förra jag hade i kvantitativa forskningsmetoder gick i alla fall väldigt bra, den klarar jag utan problem. Igår (lördags) var jag och bowlade tillsammans med mina brorsbarn och min kompis Elin, vilket gick super bra! På, kvällen åkte Emil och jag iväg till vår kompis Daniel för "chillkrök", vilket var riktigt kul och väldigt trevligt. Idag är man däremot väldigt trött. Blev liksom inte jättemånga timmars sömn inatt, men jag får väl ta och vila upp mig idag istället, så att jag orkar upp till skolan imorgon. Men nu, ska jag ta och sätta på en film och bara ta det lugnt och vila.

Vi hörs senare...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej alla!<3

Nu är det några dagar sedan jag skrev sist. I lördags var jag på släktfest och firade mina två brorsbarn, som fyllde 8 år i torsdags, vilket var väldigt trevligt. Det bjöds på god mat och dryck samt lite tävlingar och lek. Senare, på kvällen, åkte jag in till Lund och träffade Elin och Elfie samt några andra kompisar. Vi skulle nämligen gå ut på nation, vilket blev väldigt kul också bortsett från musiken som inte var så jättebra, enligt mig, precis. I söndags var jag på Pinchos med Elin, vilket var trevligt och väldigt gott, sedan åkte vi hem till mig och tittade lite på TV. Så det var en lugn och mysig söndag. I måndags var det dags för en ny skolvecka med lite föreläsningar och pluggande. Just nu läser vi nämligen om kvalitativa forskningsmetoder, vilket jag inte tycker är så jätteroligt direkt, men det är väl viktigt att lära sig om det också, antar jag. På fredag har jag däremot min omtenta, så just denna vecka har jag fokuset riktat mot den. Idag (tisdag) var Elfie och jag på visning av vårt nya boende, vilket var riktigt spännande och nervöst, men den såg väldigt bra ut och jag tror verkligen att vi ska trivas där ihop. Vi har dock mycket planering framför oss med möbler och plats, etc. men det ska nog lösa sig. Jag måste även börja fundera på hur jag vill inreda mitt kommande rum, då där inte finns så jättemycket plats att ha saker i det, men det ska nog bli bra det med, tror jag. Vi ser i alla fall, båda, väldigt mycket fram emot att få flytta in där. Nu, ska jag dock ta och lägga mig. Imorgon ska jag nämligen på provtagning, på morgonen, och sedan ska jag plugga lite på egen hand inför omtentan på fredag. Vi har nämligen egna studier imorgon. Jag ska dock dessutom ta det lite lugnt och koppla av imorgon också, då det trots allt är alla hjärtans dag.

Vi hörs senare...

En bild, på mina brorsbarns födelsedagstårta.

Likes

Comments

​Heej alla!<3

Nu är helgen snart här, vilket ska bli skönt, dock måste jag ändå plugga lite då jag har min stora omtenta nästa fredag. På lördag ska jag i alla fall på släktfest hos min storebror för att fira mina brorsbarn, Hampus och Cassandra, som fyller 8 år idag. Stort grattis till dem! Senare, därefter, på kvällen, ska jag iväg och träffa några kompisar. Vi ska förmodligen ut på någon klubb eller bar och ha det trevligt, i antingen Lund eller Malmö. Sedan, på söndag, ska jag bara ta det lugnt och plugga lite, är tanken i alla fall. Idag har jag dock varit i skolan och haft två föreläsningar, sedan har jag även pluggat lite, vilket har gått bra, men man är lite trött nu. Nu, ska jag därför se på en film, tillsammans med Emil, och därefter ska jag förmodligen gå och lägga mig. Imorgon har jag nämligen ytterligare en föreläsning, i skolan, och därefter ska jag försöka att plugga lite och sedan, på kvällen, får vi ses vad som händer.

Vi hörs senare...

Likes

Comments

​Heej alla!<3

Då var helgen snart slut, tyvärr, och imorgon är det dags för en ny skolvecka. Idag har jag pluggat lite inför omtentan som jag har nästa fredag (16/2). När jag var färdig med pluggandet åkte jag hem till Elin för att träffa henne. Vi pratade, åt sushi och tittade på film, tillsammans, vilket var trevligt. Nu är jag dock hemma igen och just nu tittar jag på, Bron, tillsammans med min mamma och Emil. Så får skriva mer en annan dag.

Vi hörs senare...

Likes

Comments

​Heej alla!<3

Helgen är här igen och idag är det lördag med melodifestivals mys. Denna vecka har i stort sätt bestått av en hel del pluggande för mig. Jag hade nämligen tenta igår, vilket faktiskt kändes hyfsat bra, tror jag i alla fall, men vi får väl vänta och se. På kvällen var jag i alla fall på bio och restaurang med min mamma och Tobias, vilket var väldigt trevligt. När vi satt på restaurangen berättade jag även den STORA NYHETEN för min mamma, nämligen att jag (Elfie och jag) har fått tag på en lägenhet, vilket innebär att den första april flyttar jag äntligen hemifrån! Wohoo! Det ska bli så skönt, kul och super spännande! Vi väntar fortfarande på att få en tid för visning i den, men det är i alla fall en fyrarummare, i lund, dock på bara 30 kvm, vilket därför gör den väldigt intressant att få se. Jag är i alla fall hur lycklig som helst just nu! Dock snurrar mina tankar väldigt mycket, men sjukt kul ska det bli. Efter restaurangen drog jag vidare på en korridorsfest hos Elfie, där vi firade att vi äntligen skulle flytta, haha. Idag, har jag varit med Felle, nästan hela dagen. Vi var bland annat på Burlöv Center och lunchade, tillsammans, vilket också var då jag berättade om nyheten för henne. Sedan körde jag hem till mig och åt kvällsmat, för att sedan åka hem till Felle för att se melodifestivalen och ha lördagsmys, helt enkelt, vilket var riktigt trevligt. Just nu sitter jag däremot och tittar på filmen, Pitch Perfect, men ska nog snart ta och lägga mig.

Vi hörs senare...

Likes

Comments

Heej alla!<3

Helgen börjar nu lida mot sitt slut och jag har precis varit iväg och hämtat hem mina föräldrar, som precis kommit hem från Teneriffa, där de har varit i en vecka nu. Det har dock varit en väldigt händelserik helg, för mig. I fredags träffade jag, Elfie och Jennifer, hemma hos Elfie. Vi beställde pizza och tittade på en film ihop, vilket var super mysigt. Igår pluggade jag lite och sedan, på kvällen, var jag på fest, vilket var väldigt roligt! Jag kommer dock inte ihåg så mycket av festen, vilket kanske är ett tecken på att jag hade väldigt roligt, haha. Imorgon är det dock måndag och en ny vecka i skolan väntar. Dock har jag bara två lektioner i skolan, men jag har däremot tenta, på fredag, så denna vecka kommer bestå i att plugga en massa inför den. Nu ska däremot Emil och jag titta på en film ihop och sedan ska jag förmodligen gå och lägga mig.

Vi hörs senare...

Likes

Comments

Heej alla!<3

Nu, var det några dagar sedan jag bloggade sist. Jag har dock inte gjort så mycket under dessa dagarna, så ni har inte missat särskilt mycket, haha. Jag har varit i skolan, både i måndags och i tisdags, och haft en föreläsning varje dag. Idag var jag dock "ledig" eller hade egna studier, så jag har därför pluggat lite hemifrån idag. Igår kom i alla fall mina morföräldrar hit och hämtade med sig Jazzie hem, så nu har vi det lugnt här hemma. Igår kväll kom även Elfie hem till mig, så vi gjorde mat tillsammans och därefter tittade vi på en film, vilket var väldigt mysigt. Hon sov sedan över här till idag, så det var trevligt. Idag har jag som sagt pluggat lite på egen hand. I eftermiddags var jag dock och hämtade mina brorsbarn, efter att de hade slutat skolan, och sedan åkte vi och bowlade tillsammans, vilket var riktigt kul. Jag trodde inte bowling var min grej riktigt, men det gick faktiskt super bra. Just nu sitter jag och tittar på fotboll med Emil, och därefter ska jag förmodligen ta och lägga mig. Imorgon har jag nämligen ytterligare en föreläsning i skolan.

Vi hörs senare...

Likes

Comments

Heej alla!<3

Då var helgen snart slut, tyvärr, och en ny vecka, i skolan, väntar. Imorse åkte mina föräldrar i alla fall iväg på semester i en vecka, så nu har man huset själv ett tag, vilket är super skönt. Idag har jag varit hos Jennifer hela dagen. Jag följde bland annat med henne till en hästtävling, vilket var spännande, men man frös som bara den, haha. Vi åkte därefter hem till henne och åt mat samt tittade på film, med hela hennes familj, vilket var väldigt mysigt och trevligt. Jag åkte sedan hem, för att försöka komma i säng tidigt eftersom jag börjar redan 8 imorgon, så kände att jag behövde få lite sömn innan dess. Jag slutar däremot redan 10, så jag får väl hem och sova vidare lite till sen, för komma i säng tidigt är tydligen inte min starka sida, haha. Imorgon kommer även mina morföräldrar hem till oss för att hämta Jazzie och ha henne hemma hos sig, under denna vecka, för att underlätta för oss, vilket jag uppskattar väldigt mycket, då Emil och jag inte kommer att hinna gå ut med henne alla dagar. Men nu ska i alla fall jag försöka sova, så godnatt!

Vi hörs senare...

Likes

Comments

Heej alla!<3

Då var det äntligen helg! Igår var jag först i skolan, en liten stund, och hade föreläsning, sedan åkte jag hem och läste på lite om det vi hade gått igenom. Därefter, mot kvällen, åkte jag hem till Elfie och förfestade där, tillsammans med några av hennes kompisar, sedan drog vi ut till Helsingkrona Nation och festade ihop, vilket var super kul! Eftersom bussarna, hem till mig, inte går så ofta på nätterna så slutade det med att jag fick sova hemma hos Elfie, men det gick bra det också. Vi vaknade dock sent dagen efter (idag), men vi vaknade i alla fall upp till en riktigt god frukost, nämligen pannkakor. Min bror, Emil, kom sedan och hämtade mig. Idag har jag däremot inte gjort så mycket. Jag fick nämligen följa med Emil till akuten då han hade fått ett djupt litet sår i sitt bröst/axel parti, men efter några timmars väntan löste det sig bra och vi kunde åka hem igen. Nu, ikväll, har jag mest tagit det lugnt, och haft en liten familjekväll, då mina föräldrar reser iväg imorgon, vilket ska bli rätt så skönt dock, haha! Lite frihet.

Vi hörs senare...

Likes

Comments

Heej alla!<3

Idag var jag bara i skolan till klockan 12, därefter åkte jag hem och skummade igenom mina anteckningar från föreläsningen. Jag gick därefter och lade mig en stund, då jag kände mig väldigt trött, vilket förmodligen beror på att jag inte sov så många timmar igår kväll. På eftermiddagen åkte jag iväg, hem, till Elfie, och sedan åkte vi vidare till ett spexmöte på en nation, vilket var väldigt intressant. Vi åkte därefter hem till Elfie och beställde mat, vilket var riktigt gott. Vi såg även en film samt fick jag följa med henne till stallet, där hon har sin häst, Lillen, och ge denne, plus några andra hästar, mat. När vi sedan hade sett färdigt filmen åkte jag hem. Min plan när jag kom hem var först att gå och lägga mig, men jag kände mig inte så trött, så jag gick istället upp till min bror och såg ytterligare en film, haha. Nu ska jag dock ta och lägga mig, så jag orkar upp imorgon och orkar med hela dagen. Imorgon är det ju fredag!

Vi hörs senare...

Lillen.

Likes

Comments