Vem är jag ens utan dig? Tårarna rinner och rinner..

Här har det ekat ett tag nu, anledningarna är många. Och jag tänker bara nämna en av dom och sen försöka komma in i mina vanliga vardagsinlägg igen, som jag älskar att dela med mig av.

Förra veckan fick min bästa vän somna in, det svåraste beslutet jag någonsin tagit och jag saknar henne så att det gör ont i hela mig.
Min allra bästa vän, hon som alltid funnits vid min sida, bokstavligen. Hon följde mig vart jag än gick och när jag mådde dåligt lämnade hon inte min sida. När min sjukdom varit hemsk har hon legat med mig i sängen och bara funnits där. Hon fanns där då jag gick igenom ett jobbigt avslut i ett långt förhållande. Och hon hann att vara med i det största och absolut bästa i hela mitt liv, när jag fick barn. Hon var den som var med då jag gjorde testet, det visade att jag äntligen efter lång tid äntligen äntligen var gravid, jag grät floder och hon kröp som alltid upp i min famn när jag var ledsen, även om det denna gång var för något positivt. Det var hon som "berättade" för Jonte att han skulle bli pappa, ett sidenband runt hennes hals med text. Sen följde en graviditet från helvetet och jag var sängliggandes cirka 7 månader av den sammanlagt. Hon låg i sängen med mig dygnet runt dom månaderna, och ville knappt gå ut då Jonte skulle ta ut henne. Efter månader av ett rent helvete var det äntligen dags och hon var med hela vägen till dörrarna på sjukhuset, där mamma mötte oss och tog med henne hem till dom. Hon var helt galen, som om hon visste exakt vad som skulle hända och ville absolut inte lämna mig. Sen första året med Emil, lyckligaste tiden i mitt liv.
Hur ska jag klara mig utan dig? Jag gråter flera gånger varje dag och kommer ständigt på mig själv att jag gör saker för dig, att jag ligger på ett speciellt sett i sängen för din skull, jag öppnar grinden i trappen när jag far så du kan gå upp till sängen, jag saknar till och med de värsta jag visste, att ta sista kissningen i mörkret med dig. Ja listan kan göras lång och jag saknar dig så det gör ont.
Tack älskade vän för all kärlek och glädje du gett mig ❤️

Tårarna rinner och rinner.. vem är jag ens utan dig? Vissa tänker att det bara är en hund, men för mig var du så mycket mer. ❤️

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Stor kram ❤️❤️❤️❤️nouw.com/densaknadefamiljen
Sofienystrom
Sofienystrom,
livetmitt93
livetmitt93,
kram <3 <3 <3 <3 <3nouw.com/livetmitt93
Sofienystrom
Sofienystrom,
❤️❤️❤️nouw.com/sofienystrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg