Välbehövlig dag

Gårdagen bestod av stan, Ikea och några affärer i Birsta med Emelie, passade på att ta en gofika och mysa på lite också. Shit vad längesen jag var i stan, inte konstigt då Birsta är såå mycket bekvämare och mer affärer under samma tak. Stan är massa ut och in hela tiden, omvägar för att komma fram med vagn, lite affärer, och lite parkeringar plus avgift.. Nä det är Birsta som gäller hädanefter för mig!
Men en mysig dag med Emelie blev det iaf och på kvällen grejade vi lite hemma i vanlig ordning.

Idag har varit en riktig mysdag!
Vi tjuvstartade invigning av vardagsrummet, så mysigt! Jag och Emil myste i soffan hela dagen, vid fyra kom Linn och även Jonte kom hem. Vi har bara myst på, surrat massor, for på Ica och käka sedan kycklingtacos, och mera surr.
Så välbehövlig dag, en toppen vän, massa mys och ingen renoveringen, jag målade nån list i morse bara.
Alltså Linn, fina fina Linn, henne har jag känt sen vi var mini, umgåtts mycket i perioder hela livet. Vi hade inte setts på väldigt länge och nu två gånger på kort tid, mer ska det bli! Vi har alltid varit så, umgås flitigt en period, ibland gått många månader emellan eller som denna gång år, ändå är allt som vanligt då vi ses, som om vi sågs förra veckan liksom, och finns alltid för varandra.
Så glad att hon finns i mitt liv ❤️

Du jag och kaninerna, livet som barn 😍

Gillar

Kommentarer

Linn K
Linn K,
Men fina älskade du. Ja vi har ju varit såna som umgås i perioder. Men nu hoppas jag det ska vara föralltid. Jag har saknat dig så in i bomben, och finare vän får man leta länge efter ❤️ för alltid vi ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg