Ultraljud

Idag var den stora dagen ÄNTLIGEN här, herregud vad nervös jag var.. inte över att veta kön, men tänk om något varit fel och hur reagerar man då? Men nog om det faktiskt, för allt såg bra ut och vi ska få en liten POJKE, så pappan blev lagomt stolt som sagt det hela tiden 😍 tyvärr var han väldigt tjurig och vägrade låta dem ta en profilbild på honom, alltså en bild från topp till tå från sidan. Jag fick dricka vatten, gå på toa, hoppa runt osv 😂 sen fick vi ta en pause på 45min med mat, men den lilla vägrade ändå visa den sidan, efter 20min gav dom upp och jag måste tbx imorgon igen.. lite surt, men ser det positivt som får se honom igen 🙄 så hoppas på bättre lycka imorgon med den biten och även så vi får en fin ultraljudsbild. Idag fick vi bara med en som man inte såg super bra på.
Efter lite längre tid än tänkt på sjukhuset så for vi iaf till Birsta och shoppade lite pojkkläder, ännu roligare nu när man vet vad som ligger där inne. Jag fick stoppa mig själv, jag plocka på Jonte som fick bära, ”denhär och denhär” osv, han bara bar allt och gick efter och sa ja 😂😍👏🏼 Och idag betalade pappan allt, då är det ännu roligare 💁🏽‍♀️
Det blev en snutte, en pyjamas, fyra byxor, två bodys och tre dregglisar. Sen på eftermiddagen träffade vi Nellie och hon kom med paket, fina fina vän ❤️ ett mjukissett och tre dregglisar, exakt de dregglisar vi köpt nån timme innan, bra smak 😉 haha! Så imorgon byter jag bara ut de vi köpte. Vi köpte även en taklampa till kontoret, endast golvet kvar där inne nu, så skönt! Och kollade ut tapet till bäbisrummet, längtar så mycket tills vi hinner börja där inne 😍 Påvägen hem stannade vi och tog årets första mjukglass också, löjligt gott!
Imorgon Ska jag vara på sjukhuset 12 och efter det luncha och umgås med En saknad Emelie!

Årets första 😍

Gick ner till vår ”miniskog” nu på kvällen, fick med mig en sambo, en hund och två katter 😂😍 så mysigt!

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg