Tung dag igår

När jag äntligen börjar bli piggare så har jag fått urinvägsinfektion.. var på Vc och sen for vi ner på apoteket, jag tog ut all min medicin och bad även om en tablett som skonar magen lite mot alla starka tabletter jag äter nu. Fick fel så idag har jag suttit på toa hela ” jävla” morgonen... HUR kan dom ens ge fel, men ska de hända så är det ju såklart för mig..
Nu försöker jag att tänka på de bra och de är att på torsdag kommer min bestie Sandra å hälsar på, inte träffats på månader och vi brukar ses många gånger på en månad.. vi kommer nog att prata öronen av varandra 😂 som jag längtar!
Jonte är så fin, han känner mig så väl. Igår då jag hade det jobbigt frågar han hur det känns med mina vänner. Han vet att dom är allt för mig, att jag i vanliga fall träffar dom väldigt ofta. Jag är borta flera gånger i veckan och nu har jag varit "instängd” i flera månader. Även om jag mår ok nu och orkar va utanför sängen lite de flesta dagar så har jag inte orken att köra bil enda till Sundsvall än. Han säger att jag bara ska säga till så skjutsar han mig dit jag vill eller om vi ska hälsa på någon tsm. Jag har turen att även ha så fina och förstående vänner, som hör av sig ofta och frågar hur det är osv. Men att inte kunna träffa dom tar hårt, riktigt hårt..
men så tacksam ❤️ men snart så är jag nog mig själv igen..

Han är allt ☝🏼

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg