Trygghet och Värkar

Alltså denna lilla kille känner garanterat av hur jag mår just nu. Killen som i vanliga fall är en liten terror, mysig också men så fylld av energi att han oftast inte vet hur han ska bete sig, klöser på soffan, ger sig på dom andra katterna osv, är ute väldigt mycket.
Nu är han inne mest hela tiden, myser i sängen och sover i sängen hela nätterna UTAN att man vaknar mitt i natten av att han klöser på soffan. Och flera gånger om dagen myser han upp sig mot mitt ansikte i flera timmar, så himla mysigt! Närheten från både sambo och djuren är så galet viktig just nu när jag mår såhär, dom ger sån trygghet. Jag törs inte ens gå ner för trappen längre då Jonte inte är hemma, får inte på mig kläderna själv och kan knappt gå på toan som ligger vägg i vägg med sovrummet..

Igår låg jag med oregelbundna och regelbundna värkar om vart annat från 12 på förmiddagen till vid 5 inatt, var helt säker på att vi skulle få åka in. Sån smärta alltså... Men då avtog dom lite och vid sju imorse fick jag äntligen sova nån timme iaf.. Idag har jag inte känt någon form av värk men har galet ont, kan knappt gå eller gå på toa.
Jag har blivit så himla nervös och rädd nu, så jobbigt att vara själv på dagarna då Jonte jobbar, även om jag vet att han är hemma på 10minuter när jag ringer.
Detta är nog enda gången sen jag flytta som det är så galet jobbigt att bo långt ifrån mamma också..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg