Torsdag

Igår vaknade jag som sagt vid halv åtta, somnade sedan om vid nio och vaknade kvart över två. Behövdes! Gick ner och hämtade fika och låg sedan i sängen och kikade serier tills Jonte kom hem strax efter fyra. Vi käkade middag och for sedan till Jontes farfar med vaniljbullar, och väl där plockade vi massor av jordgubbar i landet och fikade, så lyxigt att ha egna och så jäkla gott!! Tog även med en hel del hem 😍 nästa år ska vi fixa eget land iaf, tur vi får fara å plocka hos farfar tills dess!
När vi kom hem grejade Jonte i vardagsrummet och jag rengjorde kylen och gick igenom vad som ska handlas. Sen for vi iväg en sväng, satte oss på en strand och myste lite och stannade vid ett övergivet hus och kikade lite, så roligt att se när folk bara lämnat allt och dragit, så konstigt att bara lämna ett helt liv och dra. Sen for vi hem och la oss, Jonte somnade vid tolv och jag låg vaken fram emot fem, helt omöjligt att somna.. så inatt blev det lite sömn..

ska iaf göra mig redo inför en heldag på Birsta med Emma och lilla Iris nu, galet mycket vi ska hinna 😂 men bara passa på, vi ska iaf hinna handla på dollar och Willys, sen även Birsta city, Ikea, bolaget och 157. Känner jag oss rätt kommer vi nog på något mer 🙄 lär vara helt slut ikväll, men ska bli roligt! Emma ska även prova kläder, så då får jag ha Iris lite, lyx för mig! Sist gick hon och jag i vår egna takt medans mamman shoppade kläder 😂 som jag tycker om den lilla tjejen och hennes fina mamma! ❤️

Gofika hos farfar 🤗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229