Svett och Semester

Svettigt och ännu mer svettigt.. herregud vissa dagar orkar jag knappt ta mig ut sängen, så himla jobbigt! Och minsta lilla jag gör så svettas jag som en tok, jag som aldrig haft problem med att svettas förut..
men nu i två dagar har jag haft lite mer energi iaf, va ner på Birsta och köpte golvet till bäbisrummet och lite mer småsaker som gardinstång, blommor osv. Jonte var dålig onsdag-fredag, så han var hemma från jobbet torsdag och fredag, tråkigt att han varit dålig och missa jobb men mysigt att ha han hemma 🙄 och nu har han semester i fyra veckor, så himla skönt! Enda vi har planerat är att få klart renoveringen nere där vi tagit bort åsarna och allt, väntar bara på snickarn.. och bäbisrummet, men snart kan vi checka av iaf bäbisrummet!
Men någon form av utflykt lär vi ju ska göra iaf, vet att jag ska tvinga med honom till min favorit affär i Hudik iaf, Albert och Herbert, och passa på att äta något gott där också. Behöver inte vara något speciellt men skönt att komma iväg lite, slippa tänka på renoveringen för en stund!
Igår var våra besties här också, Sandra och Kim kom och hade myskväll, spelade kort och prata skit! Så roligt och första gången på länge jag orkat göra något annat än sängen och måsten..

Snyggkläder på de gånger jag orkar göra något 😎

Lillgubben inväntar lillebror iaf, invigt skötbädden och väntat på BB-väskan 😻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg