Söndag..

Alltid lika tråkigt med söndag då man vet att Jontes helg närmar sig sitt slut.. idag klev vi upp och for direkt mot Sundsvall, hälsa på mamma och pappa en stund, jag köpte lite kläder då alla linnen osv börjar bli korta.. hittade även två fina och sköna klänningar som jag hoppas att jag kan ha i sommar 🙄 Fyndade en lite tunnare åkpåse till bäbis också, perfekt tills h*n anländer och sen mot våren! Upptäckte igår att ena katten har mask så fick ta en sväng på apoteket också, passade då på att köpa fästingmedel till Kira också. Så sjukt dyrt med allt såntdär tycker jag.. tråkiga men viktiga saker.. avslutade med en välbehövlig storhandling och väl hemma en mysig prommis! nu myser jag i soffan med Kira, helt slut båda två, medans Jonte är ute och kapar ner träd i vanlig ordning, några timmar varje dag. Min kämpe! 👏🏼
Idag går vi in i vecka 18, och shit vad magen växt veckan som varit! Nu är den riktigt rund och fin 😍 även känt rörelse för första gången, två gånger denna vecka faktiskt, magiskt!
Jag måste börja ta mer bilder på magen känner jag, har nästan ingen och det vore ju super tråkigt att inte kunna gå tbx och se senare..

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg