Sol och 90%

Idag startade vi dagen med massa mys i sängen framför tvn. Sen for vi till bvc och sen hem och tog en prommis i solen, så himla härligt!!
Äntligen är det inte runt -15 eller -20, då går man inte ut i onödan med lilleman, och hunden vill endast göra sina behov på gården och sen in, vilket är skönt! För jag går gärna inte ut i onödan då jag heller.
Så idag var det -10 och strålande sol, underbart! Man blir så pigg och glad av solen, speciellt efter en mörk vinter. Emil sov kvar på bron i vagnen ett tag till, sån lycka att kunna ställa honom där, det hade ju aldrig gått i lägenheten. Dit med kameran och man har full koll om han vaknar eller om någon av katterna skulle hoppa upp, så perfekt!
Vid fyra hämtade vi pappan på jobbet och for ner till Birsta. Köpte några saker till renoveringen och lite smått hem. Vi var även in på toysrus dom har nu 90% på ALLT, helt galet! Det var väldigt urplockat, det fanns absolut ingenting till bäbisar kvar, kom därifrån med sängkläder till spjälsängen iaf, lite ballonger med namn på och nå små djur som ska ges bort. 43kr, sjukt! Det skulle egentligen bli över 400kr. Så synd att jag hade missat att dom hade 90%, då hade jag åkt ner till öppningen.. sen for vi och myste på hos mamma och pappa en stund, så dom fick lite Emil-mys.

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Sofienystrom
Sofienystrom,
Verkligen ☺️nouw.com/sofienystrom
emmasj
emmasj,
Jag var där redan vid 10:30 och det var sååå utplockat redan då. Alla var som tokiga! Fick nästan panik så gick ut efter 1 minut 😃 hahaha, helt galet!!nouw.com/emmasj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229