Snabbfilmning

Idag skulle jag till tandläkarn 14.20, har kvar samma på Alnö trotts att jag flyttat 7mil därifrån. Pga att min sjukdom gör att jag har väldigt dåligt tandkött och får lätt tandsten, ständigt inflammation i munnen och otroligt känslig. Vill helst grina redan då jag får kallelsen.. hon jag går till på Alnö kan mig och min mun utan och innan, hon är väldigt försiktigt och ska jag ha bedövning får jag bedövningskräm innan sticken osv, jag känner mig trygg med henne och törs verkligen inte byta 😂 far hellre dom milen än att gå till någon annan. Men idag blev jag rätt så less, klev upp i tid svintrött och ville helst ligga hemma hela dagen, men tänkte passa på att fara till mamma och få lite blommor då jag ändå skulle dit ut. 40minuter innan min tid så fick jag sms om att det blev avbokat.. jag hade alltså kunnat stanna hemma och for 14 mil i onödan..

Jag fick iaf träffa mammsen, och morfar var där han med, så vi fikade och jag pekade på de blommor jag ville ha och mamma grävde 💁🏽‍♀️ Jag och Kira myste en stund på bryggan vid dammen också, verkligen älskar den! Längtar tills jag ska göra min, den ska dock inte vara i närheten av lika stor som mammas och kommer nog aldrig bli lika fin heller 🙄.

Väl hemma så tog jag och grävde ner alla blommor i min nya rabatt, dock är hälften tom än då jag ska köpa mer blommor i veckan. Bara hörnen klara. Men det tar sig och fint blir det, ännu finare sen då den är full och blommorna växt till sig 😃👏🏼 nu har vi precis storstädat och dags för lite serier! Imorgon får jag finbesök av Nellie och lilla Albin ❤️

Drog en liten snabbfilmning på dammen 😍👇🏽

Min Rabatt 🤗

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg