Slagit rekord

Jäklar vilken helg vi haft, loppis hela dagarna. Galet mycket folk och fick galet mycket sålt. Chockad över hur mycket vi sålde och även hur mycket vi faktiskt fick in, trotts att vi satt så låga priser. Det blev en hel del kvar, både möbler och prylar, så vi funderar på en till liten loppis om någon vecka. Vi får se! Vi är iaf super nöjda. Vi har nog slagit rekord i besökare under långloppisen iaf, det blev trafik-kaos här igår, det var enormt med folk. Folk köade i flera kilometer och parkerade långt efter vägen, för även vår grusplan som är gigantisk vid garaget var proppfull och en bra bit in mot gården, helt galet! Folk hade köat upp emot 30 minuter, och vissa blivit tvungna att åka förbi pga att det var så fullt. Så igår var det verkligen fullrulle här, haha!
Idag var iaf Emil några timmar med farmorn igen, och sen kom även Tomas, vi grillade och myste på. Jag la mig vid åtta och ska kika på serier, medans Jonte är iväg och ska hämta en traktor, som han ska ta och hämta vedmaskinen med och även skrapa gården. Han har lite panik då han helt enkelt har fått prioriterat annat före veden nu, som han egentligen velat haft klar för längesen. Men så blir det ibland!


Lilleman har varit nöjd som fått kört ut fyrhjuling ur garaget båda dagarna med pappsen, även tagit En extra sväng samtidigt såklart. de absolut bästa han vet är fordon. 💙

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg