Skrikdag

Jag har verkligen Kommit av mig med bloggandet, så tråkigt.. för jag tycker verkligen att det är superkul.. och det var så många som läste. Få se om jag kommer igång lika mycket igen. Jag mår inte så bra just nu så det är nog därför.

Idag har iaf Emil haft en riktig skrikdag, så fort jag släppt honom eller satt mig ner har han skrikit, och att bära runt på honom mycke är galet jobbigt och fruktansvärt dåligt för min kropp, helt förstörd. Så tillslut fick jag lägga honom i vagnen, för det är något han verkligen tycker om, gallskrek och så fort vagnen kom i rullning, hann inte ens lämna bron så blev han knäpptyst och somnade nästan direkt, skönt för både honom och mig, sen drog han av tre timmars sömn, helt sjukt! Vaknade en sväng efter en timme för mat men somnade efter att ha ätit hälften. Normalt sover han cirka 40minuter. Men han gjorde morgon strax innan sex idag och var sedan vaken, i vanliga fall vill han ha mat ungefär då och somnar sedan om. Så det var nog därför. Efter det har han varit pigg och glad iaf, gjort premiär med att kika på babblarna för någon dag sedan också, andra gången idag han kika och han är frälst! Lillgosen.
På kvällningen har vi städat, så nu är jag helt slut, det känns som att hela jag ska gå av efter allt bärande och städande idag.. imorgon blir det betydligt lugnare!

Han är insmörjd i ansiktet på bilden till vänster, därav glansen 🤗

Gillar

Kommentarer

jenniiferg
jenniiferg,
Här har det också varit en skrik dag 😩 Hoppa att du hittar motivationen för bloggandet så snart som möjligt!nouw.com/jenniiferg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg