Sjukhus och fastkörning

Jag skulle som sagt hämta Jonte på jobbet klockan två innan sjukhuset idag. MEN det var galet mycket snö här, så jag bestämde mig för att fara mycket tidigare ifall jag skulle fastna, självklart fastnade jag mitt på plan och tog mig inte en centimeter... så Jonte fick komma hem å hjälpa mig loss och sen for vi mot sjukhuset, vi kom till och med i tid, tur jag var ute i god tid!
Väl där fick vi träffa en super bra barnläkare som var noga, var bra mot både oss och Emil, förklarade bra och inte stressade, det händer sällan nu tyvärr.. Vi fick lite tips om hur vi ska träna honom och även byta hans kudde till en sidokudde, den är formad så barnet ligger på sidan med stöd, utan att kunna ramla över på magen eller ryggen, men ändå kunna röra både armar och ben. Det kommer nog hjälpa mycket, så han inte ligger på sin favorit sida så huvudet växer lika mycket åt alla håll och det till slut jämnar ut sig. Bäbisar har så mjuka huvuden att det lätt formas efter hur dom ligger. Det känns inte kul med den kudden, men allt för att hjälpa honom. Och vi fortsätter träna honom varje dag, vi fick mycket beröm över hur stark i nacken han är och hur vi tränar honom osv, så skönt att höra! Återbesök om någon vecka och troligtvis så är det bättre redan då. Han är så duktig iaf, lillpyret vårat!
Då vi kom hem skottade Jonte gården medans jag och Emil myste inne och tog en sväng ut å kika på traktorn med pappsen, det ska ju börjas i tid sägs de!
😅
Han fick testa min overall jag hade då jag var liten, den är alltså 26år, lite stor än men så roligt att han har den efter mig
😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg