Så glad, så stolt och så trött..

Helt slut faktiskt. Dom som känner mig vet om min sjukdom, den som förstör mitt liv totalt. Har inte kunnat jobbat på flera år och så rädd att jag kanske aldrig kommer klara det.. Jag vill ju så gärna, inte bara för pengarna men att få komma ut lite, känna att man gör någon nytta och få träffa folk, men kroppen sviker. Denna vecka har jag helt otroligt nog jobbat, jag har alltså krigat på hela veckan, även om det har varit riktigt tufft så har jag klarat det och jag är så jävla glad!! Jag har bara jobbat och sovit hela veckan, inte fått något annat gjort hemma, men jag gjorde det!

Jag får alltid höra ” Du är ju alltid så glad” eller ”du som är så ung” ja jag är glad och trevlig bland folk, men det finns dagar jag bara är arg och ledsen hela dagen, dagar jag bara är hemma eller dagar jag bara sover och inte ens lämnar sängen. Ständig värk i hela kroppen, kronisk trötthet och en hel drös andra symtom.
Jag klagar inte mycket utan krigar på och försöker att inte visa så mycket utåt, men ibland behöver man klaga av sig lite 🙄


Puss

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229