Orken

Igår gick vi in i vecka 35, det ”firades” med ett besök hos barnmorskan med perfekta resultat som vanligt, så skönt! Jag mår inte alls bra just nu, inte mycket jag orkar, de viktigaste som djuren och tvätten typ.. små fixa lite så gott jag orkar. Och förkyld har jag blivit på det så ännu mer ork försvinner.. Jag saknar mina vänner 😔 jag saknar friheten att kunna ta bilen och fara vart jag vill när jag vill, men den orken finns inte heller.. tur han snart är här och orken kommer tbx.
Sen ville Jonte iaf på biltema så han släppte av mig på rusta innan, jag går verkligen all in där jämt 😬😂 galet mycke fina hösttextiler dom fått in nu!
Jag köpte iaf ännu ett par nya gardiner till bäbisrummet, tredje paret nu och jag blir aldrig nöjd.. Marinblåa sammetsgardiner denna gång och även ny lampa, det blev så höstigt och mysigt, så nu är jag äntligen nöjd! Det var nog allt jag gjorde på hela dagen.. sängen är som sagt min bästa vän just nu.

Idag har jag haft lite mer ork, plockat undan massa, förberett så Jonte kan dammsuga ikväll, hängt undan tvätt som legat i flera dagar som jag inte orkat förns nu.. så nu ska jag vila lite innan duschen, sen vila igen 😬 senare ska jag fixa brynen och sen drar vi direkt på föräldrargruppen.
Jag älskar iaf att det blivit höst redan, väldigt skönt att slippa värmen som höggravid, men även att det blir mörkt på kvällen, mörka gardiner/textiler och att tända ljus. Varma mysiga kläder! Och katterna är inne mer, det märks redan, det är nog det bästa av allt 😻
Idag fick även lillen komma ut igen, vilken lycka! Hoppas att benet håller sig fint nu bara ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229