Nya rutiner, Livsfarligt och ett jävla bra team!

Första natten i sin säng på flera månader, jag hoppas verkligen att det går hela natten. Det återstår att se, men det är iaf ett framsteg då han vägrat den innan. Förut när han vakna skrek han direkt, numera är han tyst, kryper eller sätter sig och leker. Vilket är livsfarligt när han sover själv på dagarna i våran säng.. vi använder ju iaf kameran, men det känns långt ifrån tryggt ändå.

Han har sovit så dåligt och haft så dåliga rutiner, eller knappt några alls faktiskt.. så nu jäklar ska vi ändra och lägga till rutiner, och hoppas på en piggare och gladare Emil, vilket även mamman kommer att bli då! Pappan blir det ju såklart bättre för också, även om han sover sig igenom 99% av alla nätter, haha! Det är så bra att han sover sig igenom hela nätterna när han jobbar, men det betyder ju att han gör det då han är ledig också, så han kan ju inte ta Emil på nätterna då han är ledig heller, skönt tycker han såklart, men så jobbigt för mig! Men han brukar ta honom på mornarna på helgerna ist, så jag får sova ut. Vi är ett jävligt bra team må jag säga!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Varför kan inte Jonte ta Emil på mornarna när han är ledig?nouw.com/simonandersson
Sofienystrom
Sofienystrom,
Tror du missuppfatta 😊 han tar honom på mornarna när han är ledig, men kan inte ta honom på natten för han vaknar inte ☺️nouw.com/sofienystrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg