Kroppen börjar ta slut..

I vanliga fall älskar jag sommar och värme, men gravid i denna rekordvärme är inte kul.. fy jag mår så dåligt hela tiden nu.. och inte nog med att jag har det jobbigt, tvingar i mig mat, vatten osv för bäbis skull.. så löper Kira som är jätte känslig för värme, fy så jobbigt hon har det nu, mår ännu sämre bara för att hon mår dåligt.. tvättar sig och flåsar hela tiden, kan inte slappna av, äter knappt och ”svansar” hela tiden efter mig.. min lilla prinsessa ❤️ vi behöver en sval dag nu känner jag.. inte en promenad på flera dagar, knappt hon orkar att ta ett varv på gården..


Idag for jag iaf till tandläkarn, har ju kvar min på Alnö så det är ju en bit dit.. kom till Birsta innan jag fick stanna och tokspy, fy så dåligt jag mår jämt nu, kroppen orkar liksom inte i värmen.. och sen kör jag ju på tills jag stupar som vanligt, jag vill ju så mycket.. efter tandläkarn for jag iaf in på Birsta en sväng och köpte lite saker till bäbis, imorgon ska vi till barnmorskan, det ska bli spännande att se hur mycket jag gått upp i vikt, jag har klarat mig väldigt bra iaf ( än så länge ) och efter det checkar vi av det sista på listan, så skönt!!
Då är det bara babyskyddet kvar vi ska hämta ut lite närmare.
Idag går vi in i vecka 30 också, så overkligt hur lite tid det är kvar ❤️

Sen jag kom hem har jag inte gjort många knop, tvättat en del och tog ett svalkande bad till serier och en glass, tog och svalkade ner Kira lite också. Enda som hjälper nu!
Jag har aldrig haft problem med att svettas, men nu tar jag nog igen för alla mina 25år tror jag.. tur den lilla kommer då det är svalare 👏🏼 förhoppningsvis!

Gillar

Kommentarer

Sofienystrom
Sofienystrom,
nä väldigt jobbigt.. tur det är värt det i slutänden ☺️ nouw.com/sofienystrom
Sigyn
Sigyn,
ja så sant. bättre att vi får lida lite än att stackars bebisarna får stå ut i denna värmebölja 🤪💦nouw.com/sigyn
Sofienystrom
Sofienystrom,
oja, helt klart 😬 det känns ju liiiite bättre efter man klagat lite också 😂nouw.com/sofienystrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg