Kommer bli så fint

Igår blev som sagt tapetseringen klar och idag satt vi dit listerna, så himla fint de kommer bli åt lilleman 😍 Då jag inte kan lyfta tungt nu så har vi inte fått in alla möbler än, men det kliar i fingrarna kan jag lova!
Vi fick nån jäkla konstig storm här igår mitt på dagen också, spöregn, åska och en rejäl storm. Varade inte länge, kanske 10-15minuter men det hann bli korsdrag här uppe, fönstret i bäbisrummet flög upp och och ut for kruka med blomma, nalle och gardinerna hängde utanför, även lampan hängde ut i sladden och den andra krukan ramla på golvet. Jag vilade uppe som tur var, så va snabb att dra in gardiner och lampa, men spärren på fönstret hade fastnat så där stod jag och blåhöll fönstret, kunde inte släppa för då skulle de fara upp igen och ropade som en tok på Jonte som greja nere och inte hörde mig på lääänge. Så där stod jag, till slut hörde han och kom upp, mina fingrar var blå efter.. var en jäkla kraft i vinden.. tur i oturen så var det bara en kruka som gick sönder och lite färgskav på lampan, så glad att fönstret höll!


Tog äntligen tag i att beställa nya fasadlampor till altanen idag, hittat så galet fina! Dom som sitter där har vi inte haft tänd många gånger sen vi flytta hit, så jäkla fula! Men nu är det mörkare på kvällen igen och jag vill kunna ha tänt där ute, lampor gör så mycket. Slänger upp för och efterbilder då dom kommit och är uppsatta 👏🏼 är iaf dessa jag beställde, huuuur fina?! 👇🏽

Jonte är och hämtar en traktor nu i vanlig ordning och jag tänkte bada och kika serier!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
så fin lampa 😍🙌🏽🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Sofienystrom
Sofienystrom,
ja visst är den 😃 nouw.com/sofienystrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg