Kämpar

Varit väldigt dålig dom senaste dagarna så inte mycket har blivit gjort för min del, igår låg jag i sängen i princip hela dagen.. Jonte har grejat på och städat i garaget.

Lillen har varit borta i två dygn, aldrig hänt förut så inte nog med mitt mående har jag oroat ihjäl mig för honom också.. då vi bor precis vid en 70väg där han tyvärr ofta är.. men igårkväll hittade vi honom och jag tror alla mina känslor kom på en gång, skrek kattjävel och kramade om honom allt jag kunde, de va väldigt nära tårar. Det blev sån lättnad och glädje samtidigt som jag var arg att han inte varit hem eller lyssnat då vi ropat.. precis innan vi hittade honom sa jag till Jonte att han skulle gå efter tågrälsen och kolla, för det vågade verkligen inte jag.. nog hemskt att vi innan letat i alla diken vid vägen. Men nu är han hemma och myser i sängen, lycka!

Idag är jag iaf lite piggare än igår, men inte gjort mycket ändå. Precis skrivit klart sista checklistan inför bäbis ankomst iaf, såndär tråkigt som våtservetter, oljor, termometer osv..
Dags att snart börja checka av den, så rädd att jag ska va såhär dålig enda fram till förlossningen.. så ska börja förbereda så mycket vi kan nu. Vi går in i vecka 27 idag, så tiden finns men orken är det värre med för min del tyvärr.. min sjukdom plus gravid är som sagt ingen bra kombo.. men jag kämpar på, varje dag är en kamp just nu, det är ju så värt det till slut! 👶🏼💙

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

linabondesson
linabondesson,
Va skönt att han kom hem igen! ❤️nouw.com/linabondesson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229