Jobbig dag

I helgen har det inte hänt så mycket egentligen, i lördags var vi hemma hela dagen, Jonte hjälpte mig laga nätet hos kaninerna och vi gjorde även rent där ute. Sån lyx att han alltid hjälper mig! vid sex for Jonte iväg och hjälpte Viktor med bilen medans Emma och Iris myste på med mig och Emil, så mysigt!
Igår skulle vi egentligen fara och hälsa på Julia och Mikael i deras nya hus, men Mikael hade fått feber så vi vågade inte chansa med Emil. Så det får bli en annan dag ☺️ istället for vi och hälsade på farmorn, hon gjorde äppelpaj, bästa som finns! Herregud jag kan äta en hel paj själv nästan 😂 även Jontes morbror och lilla kusin kom. Emil har invigt det nya babygymmet i helgen också, som kom i slutet på veckan, så roligt att se honom utvecklas hela tiden, min stolthet 💙

Idag har Emil inte alls varit pigg, vaknade 3.30, var vaken enda till 13, sov sammanlagt 30min mellan det, ont i magen och feber.. så jobbigt att se honom så, skrika och vrida å vända på sig.. han som så sällan skriker annars. Han somnade iaf som sagt vid 13 och jag var helt slut och somnade strax efter, vid 15 vaknade jag och vid 16 vaknade han, åt lite, fick ny blöja och somnade sedan om till 20. Men han vaknade iaf feberfri och väldigt glad! Vi har legat i sängen iprincip hela dagen.. och Nu är klockan strax efter 23 och både han och pappan sover, själv ska jag kika lite mer serier innan jag knoppar. Hoppas på en bättre natt för både honom och mig iaf!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg