Jag har gått upp..

Idag slutade Jonte vid lunch och följde med mig till barnmorskan, så skönt att slippa åka själv tycker jag! Allt såg bra ut med både mig och bäbis, så det kändes riktigt skönt. Egentligen har ju allt känts bra såsett, men ändå skönt då man får det svart på vitt med prover osv. Jag har bara gått upp ca 5kg, det känns lyxigt! Kommer ju självklart ett ex antal till nu mot slutet, men kanske inte att jag går upp runt 20kilo som vissa gör. Min mamma gick upp 11kg med mig, jag tror jag hamnar på strax under tio. jag var ju även liten vilket jag tror våran lilla kille också kommer att vara! Återstår att se, vi längtar iaf väldans mycket nu! 😍
Efter det besöket for vi till Birsta och handlade lite måsten, till renoveringen, kattmat, mat, sista presenterna till Ellen som vi ska på kalas hos på lördag, de sista punkterna på checklistan till bäbis, endast ett apotekbesök kvar där nu, galet skönt!

Vi kom hem vid fem och Jonte for iväg för fiske med kollegorna, men fick en snap om att dom tog och badade i värmen ist. Jag är helt orkeslös så valde att stanna hemma. han är fortfarande borta och jag vet faktiskt inte alls när han kommer hem. Så sällan han är borta på kvällarna, känns så konstigt 😂 men kul att han gör något då jag ändå bara ligger hemma och mår dåligt.. och en pause från all renovering är han ju mer än värd!
Jag och djuren har legat i sängen hela eftermiddagen och kvällen, klev upp och skulle greja lite, var uppe i fem minuter innan jag kände att det var en väldigt dålig idé..
nu vill vi ha det lite svalare någon dag och lite regn för naturen vore ju inte fel!
Djuren har vattenskålar överallt nu, en på toa uppe, en i köket, en i badrummet och en på bron, låter överdrivet men så viktigt att även dom som inte förstår får i sig, ger även blötmat med lite vatten i, då är man helt säker på att dom får i sig lite iaf, så rädd om mina små hjärtan ❤️ och vi har sån tur att kaninerna är i ladan, där inne är det jätte svalt hela tiden, så dom mår gott nu iaf! Brukar ha öppet dit hela dagarna så dom får frisk luft och höra lite ljud osv, men nu äre bättre att inte släppa in värmen alls, dom har ett ventilationshål som räcker.
Nu ska jag fortsätta att svettas och tycka synd om mig själv!

Lillen är helt utslagen i värmen 😻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229