Jag börjar komma tillbaka

Igår gjorde vi premiär i en av vagnarna, första gången på flera månad jag kunnat tagit en promenad, en kort men så galet skönt! Nu ska vi försöka komma ut iaf en kortis varje dag tills jag blir bättre. Kira var överlycklig som mest bara fått varit på tomten sista tiden, så mycket nya lukter efter "hennes" väg. Och huuuur mysigt är det inte att gå med barnvagn och hund, som jag längtat efter det 😍👏🏼 hade ork till att plocka undan massa hemma också, bara den känslan!
Vi var till Jontes jobb och hämtade en bil också, så jag körde våran hem, första gången på över en månad jag kunnat köra själv, den känslan alltså!!! Nu börjar äntligen jag, mitt rätta jag komma tbx, fast i en galet bättre version som mamma, shit alltså, jag är mamma!! ❤️


Även Cridde var förbi en sväng för att träffa Emil, man blir så glad i själen av fina vänner! Snart kommer jag/vi orka träffa alla, som jag längtar! Idag kommer iaf Sandra och myser, det längtar vi till ❤️ Jonte är i Stockholm och köper en kamin till vardagsrummet som snart är klart, kommer bli så fint!

Lillbjörnen våran 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg