Hopplösa...

Idag har farmor och farfar varit och hälsat på, kom med både blommor och fika 😍 som jag saknat dom, bland dom bästa som finns!
På eftermiddagen kom även svärmor, åt middag med mig då Jonte inte ville ha någon mat idag, sen har hon hjälpt Jonte nere. Vilka fina människor vi har runt oss alltså!
Utöver det har jag som vanligt legat i sängen..
vi var nyss ut på kvällsrundan med Kira och då stänger vi alltid till kaninerna också, och tro på f*n att dom bitit hål i nätet så ena hanen var inne hos honorna, och så snabb som dom är med att ”mysa” så är det väll bara att förbereda sig på ungar igen.. kan ju hunnit med båda honorna dessutom.. Tur att dom iaf är ute i ladan nu och har massor av plats, men vi vill ju inte ha fler, eller ja Jonte ville väll egentligen inte ha någon alls ens från början och jag ville ha två. Nu har vi fem.. från sju 😂 så hoppas verkligen dom inte hann göra något.. Det är ju så tufft att måsta göra sig av med dom tycker jag, sist klarade jag av att ge bort två till Nellie iaf, men blir det ungar nu så måste jag göra mig av med typ alla.. fy!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg