Hon är guld

Idag vaknade jag av Jonte som kom med frukost på sängen, så mysigt! Sen hade jag turen att få två mammabyxor, skänkes på Facebook. så Emma gjorde mig sällskap till Matfors och hämtade dom, första gången på veckor jag kört bil, och första gången på länge jag träffa Emma då jag inte haft nån ork, men vi hann iaf prata en hel del, så roligt! Sen vare bara hem och vila igen..
Jonte har grejat på precis hela dagen, snickaren har varit här nån timme och hjälp honom i vardagsrummet också, äntligen går det åt rätt håll där! Sista delen i bäbisrummet med tapeterna blev uppskjutet också, så svärmor är här och tapetserar det sista nu, hon är guld!! Hon har tapetserat alla rum i hela huset åt oss, bara vardagsrummet kvar sen, och vi har ju inte minsta huset! Emelie ringde och långpratare förut också, henne har jag inte träffat på evigheter, som jag saknar henne!! Jag har så galet fina vänner, önskar bara jag hade mer ork till att träffa dom, tur dom är förstående ❤️
Förfinat telefonen lite också, såklart samma dag som det kom med posten så fick man sms om bra erbjudanden, så typiskt..

Jonte grejade i garaget imorse, jag kan inte göra mycket alls som sagt.. men sällskap går ju iaf! Så jag och djuren satt/låg på golvet medans han greja på!

Haft bäbisarna i ett år idag också, dom två ”pojkarna” som bara skulle vara två, var helt plötsligt sju 😂 Nellie fick två av dom, klarade inte av att sälja någon, men att ge till Nellie som jag känner väl och som älskar djur gick bra! Dom har det så bra hos dom 👏🏼 men fem har jag kvar! Så bra med mycket plats, eget rum i ladan är perfekt, bra med plats och lättstädat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg