Hela helgen - Jag förstörde hennes.. - skäms på er

Fullfart hela helgen, och jag har helt glömt av bloggen.. I fredags var vi med Sandra och lillAlex på kyrkis, det var verkligen en hitt tyckte Emil. Så dit ska vi troligen imorgon igen. Efter det följde dom med oss hem, vi käkade lunch bara myste på. Självklart glömde jag bort att hon va laktos, så förstörde hennes mage.. fy vad dåligt samvete jag fick, eller ja fortfarande har.. sen fick jag ett meddelande från en fin vän där hon skrev att hon och hennes familj ville komma på kvällen och ha med tacos, även fira Emil i efterskott. Hur lyxigt?! Så vi hade en riktigt mysig kväll här hemma.
På lördagen var vi ute på förmiddagen, sen va Emils farfar här en sväng innan vi packade in oss i bilen och for till stan där vi mötte upp Sandra och Robin för lyslördag. Men redan innan de börja blev Emil på dåligt humör.. och det slutade med att vi såg när de tände upp stan och en låt med Pernilla Wahlgren, sen fick vi tyvärr åka.. vi for till mamma och pappa, hon hade fixat middag till Emil och vi åt upp deras rester, haha. Så fort vi kom dit så blev lilleman på bra humör, bästa mommen och moffen! Och söndag, vi myste på ute innan Emil sov i vagnen, sen for vi till Iris med familj och blev bjudna på fika. Påväg hem bestämde vi oss för pizza till middag, ringde upp dom vi for ifrån och bestämde oss för dejt nummer två. Så Emma kom och va med oss medans papporna for och köpte pizza. Så mysigt! Och Gud vad gott det var, första gången jag åt pizza på jag vet inte hur länge, så extra gott denna gång! När Emil somnat fixade jag disken, tvätten och lite annat medans Jonte satte upp ramarna jag köpte förra veckan, som vi sagt typ hela veckan att vi ska he upp men aldrig blivit av, haha! Så nu längtar jag efter förstoringarna extra mycket.

Vi har även vinterbonat vagnen lite, den varmare åkpåsen och pälskragen åkte på, även massa mer reflexer. Vilket är så viktigt! Skäms på er som inte använder det i mörkret, ännu mer skäms på er som inte har det på era barn!

Gillar

Kommentarer

jenniiferg
jenniiferg,
Hahah skönt att höra att det inte bara var min dotter som vart otålig och på dåligt humör 😂nouw.com/jenniiferg
Sofienystrom
Sofienystrom,
haha! Och jag som såg dina bilder på henne från då och blev avundsjuk 😂👏🏼nouw.com/sofienystrom
jenniiferg
jenniiferg,
Hahah Dom togs INNAN det blev kaos 😂😂😂 nouw.com/jenniiferg
Sofienystrom
Sofienystrom,
Standard 😂😂nouw.com/sofienystrom
livetmitt93
livetmitt93,
fine bilder 😊nouw.com/livetmitt93
Sofienystrom
Sofienystrom,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg