Gruvar mig

God morgon världen!
Igår hade vi verkligen fullt upp, gjorde klart de sista små detaljerna i vardagsrummet, ställde tv-bänken på plats, plockade undan och kastade och eldade massa skit! Sedan storstädade vi, så skönt att få bort allt skit som hela tiden bli från renoveringen, vi gör ju något varje dag så det blir lätt stökigt och skitigt.. men nu är det rent och fint här hemma! Efter det såg vi en film och sedan tog vi ett bad hela familjen, så himla mysigt!!


Idag ska vi hämta pappan på jobbet vid två, för att sedan åka ner på barnkliniken med lilleman. Hans huvud är inte helt runt, så dom ska kika på det och se vad som kan göras. Inget farligt och egentligen spelar det väll ingen roll, men det blir inte så kul för honom då han blir äldre. Så skönt att dom ändå tar det på allvar. Så himla nöjd med bvc i stöde, ärligt talat första gången jag aldrig har en klump i magen eller lämnar en vårdcentral arg eller ledsen. Vår barnmorska är så bra, vilket är väldigt viktigt då dom sköter ens störta ägodel
☺️ mindre kul vid nästa besök då det är dags för tremånaders vaccination.. gruvar mig.. men så bra, men även så jobbigt att dom ska sticka honom två gånger, skär i mamma-hjärtat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg