Fuskbygget

Visst visste vi att vi köpt ett gammalt hus och att golvet i vardagsrummet satt sig. Huset är utbyggt och renoverat också. Men att det var så galet mycket fel och fusk visste vi inte. Ett riktigt fuskbygge, hur man ens kan göra såhär i sitt eget hem är för mig en gåta.. det är så galet mycket fel, vattnet, elen, värmen, golven, väggarna, avloppen, ja listan kan göras lång, väldigt lång! Detta är bilder från golvet i hallen, till och med jag som inte kan något om just det ser hur j*vla fel det är. Veka ihoplappade ”åsar”, hål på flera ställen rakt ut, (bara de översta bilderna är från vid ytterdörren där det är väldigt stora hål rakt ut hela vägen.. ) dåligt isolerat, rör som är där dom inte ska osv.. och dessa bilder är bara på en fjärdedel av vår hall. Alla rum är fuskgjorda, jag förstår inte hur man kan fuska så galet mycket när man själv med familj ska bo där.. vi är liksom inte ens chockade längre då vi hittar felen. Varje rum är kaos..
Det är inte konstigt att jag avverkat tusen tofflor vintern som var, gick inte att vara utan dom nere, ville knappt duscha nere i badrummet. Och att vi på morgonen hade ca 12 grader i köket är inte heller något konstigt nu när man vet, att vi fick elda precis dygnet runt för att ens kunna vara hemma.. Att inte kunna lämna huset då det var kallt för vi blev tvungen att elda så vattnet som också är fel inte skulle frysa.. Jag hade inte varit stolt över att ha fixat detta hus iaf.

Så galet skönt att allt blir riktigt gjort nu iaf, täta, raka och varma golv! Och även vattenburet till hela huset och golvvärme nere. Alla rum vi gör görs ordentligt. Vi fuskar inte med något iaf 🤷🏽‍♀️

Bara en minimal del av allt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229