Fundering kring Försäkring..

Jag förstår inte hur man inte kan ha sina djur försäkrade, är man villig att betala vad det än kommer kosta eller är man villig att låta dom somna in om det blir för dyrt? I mina ögon är djuren familj och värd varje krona. Att ha dom försäkrade kostar inte många kronor i månaden. Så hur kan man välja bort försäkringen? Lillen hade ett bett från något djur, och kostanden blir mot 20tusen, OM allt läker fint. han är strax över två år. Jag betala självrisken och han får all hjälp han behöver oavsett pris. Så dom utan försäkring hur skulle dom tänka i detta läge, punga ut 20tusen på en dag eller ta bort en frisk, ung och fin familjemedlem för " bara" ett bett? Och har man inte råd att hjälpa dem oavsett om man har försäkring eller inte ska man i mina ögon inte ha ens ha djur.

Jag är super nöjd med min försäkring, har alla djuren plus huset hos IF, så kan inte vad varje djur kostar i månaden. Men jag har alla försäkrade upp till 50tusen med en självrisk på 2500kr utan någon procent på summan. Vilket gör att summan alltid blir samma, alltså 2500kr.
Lite högre självrisk än de flesta, men vad slutar inte de på med självrisk på vi säger 1500kr, plus typ 15% av summan. Men oavsett vad man tycker är bra så ska man alltid hjälpa sina djur! Punk

Djuren är livet ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229