Fullspäckad helg

I fredags drog vi till Birsta då Jonte sluta vid två, handla nån julklapp, mat och lite annat. Blev bjuden på gomat också, och blev bortskämd med två nya bhar 👏🏼 lyx!

Igår lördag grejade vi hemma och storstädade, morbrorn kom med födelsedagspresent till mig och även Emil blev bortskämd med nya kläder 😍 på eftermiddagen kom svärfar, farfar, Jontes syster och hennes kille på fika. Fick mig en kalender från the body shop, så roligt! Sen på kvällen for vi och hälsade på Adam, Hanna och Emilia en stund. Så långt mellan gångerna, men alltid lika trevligt!

Idag söndag, Cridde va här på förmiddagen och hälsa på, och sen var det dags för kalas nummer två, då kom mamma, pappa, svärmor, farmor, farfar, Sandra och Kim. Jag fick i vanlig ordning super fina presenter och även Emil fick sig paket som vanligt, saker av mormorn och massa fina kläder av farmorn, så bortskämd! Sen käka vi från pizzan med Sandra och Kim innan dom for hem. Sen har Jonte rivit och grejat i vardagsrummet, och jag sytt ett överkast till Emils säng, så vi slipper katthåret, för tydligen har hans säng blivit en favorit sovplats.. nu kör vi på myskväll efter en fullspäckad helg ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229