Fullfart hela helgen

Igår var vi nere på Birsta hela dagen, shoppade, storhandlade och resturangbesök, så mysigt! Tyckte gubben min var värd lite gomat efter allt slit med veden 🤗 sen for vi och käka jordgubbar hos mamma och pappa innan vi åkte hemåt! Väl hemma hann vi sätta dit de sista listerna i kontoret och kan därmed avbocka ännu ett rum 👏🏼 sen körde vi på en välbehövlig myskväll i sängen med massa gotta och film.


Idag söndag har vi varit ute i princip hela dagen och grejat på, jag har gjort rent åt kaninerna och även släppt ut pappan med killarna så nu är dom äntligen tsm, lycka! Jonte tog reda på allt spån som blivit efter vedkapningen och sparat de åt kaninerna, perfekt. Sen städade vi i ena rummet i ladan och även lite på gården, satt upp alla fågelholkar, och uggleholken åkte upp nere i ett träd. Spännande och se om någon vill flytta in i nån av alla vi satt upp.

Ladan är iaf klar på fram och baksidan, det blev en riktig makeover, lite snett och vint är bara charmigt! Ja ni ser ju ena bilden skillnaden på kortsidan vi inte hunnit med och framsidan som är klar 😬😂 vi har inte riktigt bestämt oss än om vindskivorna ska bli vita eller vara kvar i rött.
Jag ska lägga upp en före och efterbild på ladan någon dag, då vi flyttade hit var det även grönt där det nu är vitt, före och efterbilder är så roligt tycker jag!

Nu ska vi ta och sätta ihop nya skrivbordet i kontoret, så skönt att äntligen få ordning på alla pärmar och papper igen!

Fikapaus hinns alltid med 💁🏽‍♀️

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg