Fredag i all ära

Jag vaknade med energi idag igen, rena lyxen för mig! Starta som vanligt dagen med frukost och serie i sängen, ligger kvar tills illamåendet släpper och kliver sedan upp. Idag har jag målat omgång nummer två i fönstret, solade nån timme och oljat in runt altanen två omgångar. Shit vad lite olja/färg gör säger jag ännu en gång! Kommer bli så bra då huset blir målat till våren också 😍👏🏼 staketet runt altanen har knappt nån färg kvar.. vi skulle egentligen måla allt i sommar men insåg att vi fick prioritera bort det tills nästa år, tråkigt men så mycket viktigare med insidan och värmen nu tills bäbis kommer.
Sen tog jag mig ett långt och svalt bad, så skönt efter solning och man var ju inte jättemysig efter att ha grejat ute i solen heller..
jag älskar att bada i vårt stora bubbelbad, kika serier och käka glass samtidigt.
Nu ska jag måla omgång nummer tre i fönstret och invänta Jonte som är på jobbet och laga bilen, sen blir det en välförtjänt myskväll! Finns det något bättre än att mysa till en film i sängen med den man tycker om och massa gotta?! Nä det tycker inte jag iaf 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg