För mycket som vanligt..

Igår fredag var vi ner till djursjukhuset för återbesök med Lillen, och som vi trodde såg allt väldigt mycket bättre ut. Om det fortsätter såhär så behövs sedan ingen mer behandling eller fler besök. Veterinären var lite chockad över hur bra det gått för honom, på två dagar var han en helt annan katt och benet var ungefär hälften så litet igen. Sån lättnad ❤️ men tratt, mediciner och instäng blir han några dagar till. Badrummet på dagarna och sover hos oss i sovrummet på natten, var nervös över att måste gå ner mer honom till badrummet mitt i natten då han har en tendens till att klösa på möbler för uppmärksamhet, men jag tror han mest bara njöt av att få mysa i sängen, väckte mig flera gånger för mys inatt och det kan man ju bara inte bli arg över trotts att tratten kommer och trycks upp i ansiktet på en 😂
Jonte greja på med renoveringen som vanligt och jag målade, fixade timer till lamporna i stugans fönster osv, små pyssla lite. Fick även rent i köket, bytte gardiner i sovrummet och dammtorkade hela övervåningen, som vanligt så gör jag mer än kroppen klara och kvällen blev ett helvete..

Idag lördag klev vi upp tidigt och for till svallet för att kika lite på selånger, storhandla och även in och köpte massa nya kuddar, filtar osv till soffan, höstigt och mysigt blev det 👏🏼 så de grejade jag lite med och nu vilar jag en sväng innan päronen kommer, dom var snäll och köpte med fåtölj och fotpall till bäbisrummet, så det ska bli kul att få hem 😍 dom blir här en stund innan vi ska skjutsa dom till deras vänner som bor en bit ifrån oss bara, äta middag och dricka gott. Så ikväll ska vi hämta dom också och sen sover dom kvar här, så mysigt!!
Hunden bli kvar med oss under kvällen, mysigt de med, lillasyster som jag kallar henne 🐶
Jag ska iaf försöka ta det väldigt lugnt resten av dagen, små greja lite bara och försöka vila mycke, redan gjort för mycket egentligen.. som vanligt..

Han är allt ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg