Falskt alarm

Igår skulle vi egentligen upp till torpet igen, men det slutade med ett gäng timmar på förlossningen, men det var falskt alarm, så tråkigt men samtidigt skönt då han gärna få växa nån vecka till i magen 👶🏼 längtar såklart som en tok! Idag kommer rörmokarn och börjar dra rören nere, så snart kan vi (läs Jonte🙄) isolera golven och på med spånskivor. Rätt mycket kvar efter det med, men huvudsaken det är isolerat och något stadigt att gå på tills bäbis kommer!
Inatt vaknade jag klockan fem av att Kira pep nere i hallen, det har aldrig hänt, verkligen aldrig, varken dag eller natt, så det var bara att dra på sig morgonrocken lite fort och gå ut.. Lite läskigt här ute nattetid, knäppt tyst, mörkt och inatt även jätte dimmigt. Jonte följer alltid med ut sista svängen nu när det är så mörkt om kvällarna, så skönt! Fjantig som man är 😬
pga allt igår så ska jag ta det väldigt lugnt idag, blir nog serier i sängen mest hela dagen. Även om det var falskt alarm igår så känns han väldigt redo och som att det är på g rätt snart. Jag mår inte alls bra nu, inte nog med graviditeten dom är rätt tuff så är jag dunderförkyld också, hemskt hosta och varje gång jag hostar gör det så galet ont mellan benen så jag bara vill skrika.. Tycker att det borde släppa snart, vill gärna ha lite kraft och energi över till förlossningen..

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Lycka till när det är dags fina du ☺️😘♥️nouw.com/emmaakarlegrund
Sofienystrom
Sofienystrom,
Tusen tack 😍😘nouw.com/sofienystrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg