Djävulens påfund

Samma j*vla sak varje gång man ska till läkarn för att få ett läkarutlåtande. Jag förstår att de måste vara väldigt hård osv pga idioter som inte är sjuka utan bara lata. Jag som mår riktigt dåligt nu blir lätt irriterad, ledsen osv. Och detta tar på mina krafter.. och det slår aldrig fel med att jag får någon som i mina ögon är skit dålig och inte borde jobba på en vårdcentral med sjuka människor.. noll känsla för patienten och noll förståelse. Och inte heller kunde han ren svenska, så vi missuppfatta varandra typ hela tiden, jag förstod honom jätte dåligt och hur bra är det då det är något så viktigt?! Och bara massa strul jämt. Måste vara ännu värre för de äldre sjuka.. Jag hatar att måsta vara sjukskriven men jag har verkligen inget val, för mig är en ”normal” människa så lyckligt lottad som kan fungera normalt och jobba. Hur man ens kan välja att inte jobba pga lathet är i mina ögon helt obegripligt. Vem vill inte tjäna sina egna pengar?! komma ut, känna att man gjort något osv..
vad är normal människa då tänker ni, för mig är det en frisk människa, som de jobbigaste dom har är att ibland få klaga på lite huvudvärk, ryggvärk osv, det vore lyxen för mig. Är det någon som har ont på ett ställe ex ryggen eller ett knä så klagar dom exakt hela tiden och tycker så galet synd om sig själv. Jag tycker det vore lyx att bara ha ont på ett ställe, tänk er ständig värk i hela kroppen, varje dag, timme, minut och sekund. Såpass att hela kroppen och knoppen ständigt är helt slut. Men ändå så är det de med lite huvudvärk eller liknande som klagar mest..
Nu återstår det iaf och se om detta skitpapper går igenom, vilket jag faktiskt inte tror då han sög på sitt jobb. Gud så arg jag är just nu.. jag har verkligen inte orken för att få avslag och måsta träffa en läkare igen, riskera att bli utan pengar osv.. kostar ju även pengar varje gång.. Jag har nog att tänka på inför förlossningen och allt vad det innebär.

Det känns alltid skönt att få klaga lite! 🙄

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg