Det som varit min skräck blev verklighet..

Jobbig dag idag.. klev upp vid fyra, helt död. Halv sex väckte jag Jonte, hans klocka ringer i vanliga fall sex, så då fick jag sova 40minuter innan vi byttes av igen. Emil var då trött och vi somnade tsm på sängen igen. Vaknade vid åtta av en duns, det som varit min största skräck hände.. han ramlade ur våran säng, han vaknade och började krypa tyst, så jag vaknade inte... jag har aldrig haft sån panik, någonsin.. som tur var gick det bra, inte en skråma och efter en stund var det bra igen. Shit alltså, får panik av att bara tänka på det..
Sen busade vi och tog oss en långprommis, och nu har dom äntligen tagit hem hästarna här igen, så roligt att prata med dom varje prommis, så himla fina! efter det var det dags för nap igen, många napar när man gör morgon fyra... då Sov han i sin säng och jag i våran, han vaknade dock efter bara 30min så la honom med mig i sängen igen och han somnade om direkt, jag var livrädd så höll om honom medans jag också sov, vi vaknade en aning svettiga en timme senare, haha. Han är som sin pappa, ett riktigt element jämt. Jag är så slut hela tiden just nu och jag måste verkligen själv sova då Emil sover, men vet inte hur det ska gå nu..
Nu myser vi iaf framför bArnsånger och ska snart gå ut och ge kaninerna lite gräs osv. Idag längtar vi extra efter pappan ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg