Det jag varit rädd för..

Igår kom mormorn med massa kläder till bäbis, så fina! Och fåtöljen och fotpallen kom på plats. Satte mammsen i lite arbete som vanligt 😎
Idag myste jag och mamma på i soffan och kikade på massa bilder på huset, gården osv, shit vad vi hunnit mycket på ett år 👏🏼 pappa hjälte Jonte att flytta lite traktorer och sen for dom hem vid halv två. Jag har sovit nån timme nu på eftermiddagen och lillen har varit med och myst, så härligt att han är sig själv igen, trotts tratt och mediciner.


Nyss hände det jag varit rädd för, jag klev snett på en planka som låg på åsarna i hallen, har liksom svårt att se fötterna för magen.. stöp och hoppa mellan åsarna, ramla ner på trossbotten som som tur var höll! och lyckades ta emot mig med händerna i trappen iaf. Men jag bli rädd, så jävla rädd. Tänk att ramla och få en ås i magen som höggravid.. 😭 spände mig så mycket så nu ligger jag med väldigt ont i magen.. Denna gång hade jag iaf tur. Men ska tvinga Jonte fixa och lägga dit nån spånskiva där man går som mest iaf..

Myser med bäbis 😻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229